Αναζήτηση

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Aθλια νεοταξικα διαφημιστικά Βίντεο απο WIND και Vodafone! H Eλλάδα στο έλεος ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ!

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ_ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ Η WIND ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.mp4_

Ένα πραγματικά άθλιο όσο και περίεργο διαφημιστικό βίντεο, από αυτά που έχουμε δει στην Ελλάδα από διάφορους ανθελληνικούς κύκλους που δρουν ανενόχλητοι στη χώρα, δημιούργησε αυτή τη φορά η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND!!!


Το διαφημιστικό αυτό σποτ υποτίθεται ότι αποτελεί μια προσπάθεια της εταιρείας για να ευαισθητοποιήσει το κοινό απέναντι στο θέμα των δασικών πυρκαγιών. Αυτό όμως που προκαλεί πραγματικά την οργή όσων το δουν είναι ο χάρτης της Ελλάδας που με περίσσιο θράσος όσοι τον δημιούργησαν εμφανίζουν, μια Ελλάδα από την οποία λείπουν ολόκληρες γεωγραφικές περιοχές!

Πιο συγκεκριμένα από την «νέα» αυτή αντίληψη που έχει η WIND για την Ελλάδα (φώτο επάνω) λείπει ολόκληρος ο Έβρος, η Κέρκυρα και όλα τα νησιά σχεδόν του Αιγαίου ιδιαίτερα δε αυτά του Ανατολικού Αιγαίου!

Είναι πράγματι απορίας άξιο, αυτοί που δημιούργησαν το συγκεκριμένο χάρτη –και προφανώς μιλάμε για τη διαφημιστική εταιρεία που ανέλαβε τη δημιουργία του βίντεο- εάν είναι Έλληνες και αν είναι γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση, ή είναι εντελώς αγράμματοι;

Αλλά μάλλον δεν πρόκειται περί αυτής της υπόθεσης. Δεν πάει πολύς καιρός από άλλη αντίστοιχη διαφήμιση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Vodafone όπου παρουσίαζε τη σημαία της υποτιθέμενης ανεξάρτητης Κρήτης!!!

Τι συμβαίνει αλήθεια με τις διαφημιστικές εταιρείες αλλά και τις εταιρείες κινητής τηλεφωνείας για τις οποίες αναλαμβάνουν προγράμματα; Και αν όλο αυτό ήταν μια ακόμη προσπάθεια υπονόμευσης της Ελλάδας από τη διαφημιστική εταιρεία στη WIND δεν είδαν τον χάρτη; Δεν είδαν ότι λείπουν ολόκληρα τμήματα ελληνικής επικράτειας;

Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν τυχαίο. Αυτοί που δημιούργησαν αυτό το κατάπτυστο βίντεο, ήξεραν πολύ καλά για τις αντιδράσεις που θα προέκυπταν. Γνώριζαν και γνωρίζουν τη θύελλα των διαμαρτυριών από τον απλό κόσμο που βλέπει τυχάρπαστοι τύποι να ακρωτηριάζουν την πατρίδα του χωρίς ίχνος ντροπής. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση ούτε για λάθος, ούτε για μια τάχα αβλεψία η οποία θα διορθωθεί με την απόσυρση του βίντεο.

Τότε γιατί το έκαναν;

Πολύ απλά πρόκειται για ένα καλά στημένο σχέδιο, απαξίωσης της Ελλάδας στο σύνολό της. Κτυπάμε τη γλώσσα –είναι γνωστό το γεγονός της εξαφάνισης των φωνηέντων η,υ,ω από το βιβλίο της Ε και ΣΤ του δημοτικού- κτυπάμε την ιστορία της (η γνωστή υπόθεση περί συνωστισμού), τέλος δεν διαστάζουμε να κτυπήσουμε και τα πλέον οφθαλμοφανή αυτά που δεν θα σκεφτόταν κανένας να κάνει. Την ίδια την Εθνική Επικράτεια.

Δεν έχει σημασία που το βίντεο το πιθανότερο είναι να αποσυρθεί, όπως έγινε με το «συνωστισμό» ή το διαφημιστικό της Vodafone. Σημασία έχει πως τίθενται θέματα που σε άλλες εποχές θα θεωρούνταν αδιανόητα. Οι προδοτικοί αυτοί κύκλοι που ενορχηστρώνουν αυτές τις προσπάθειες έχουν εκπαιδευθεί σωστά και εκτελούν τις εντολές που τους δίνονται από άνωθεν στο έπακρο. Το θέμα είναι τι κάνει το κράτος, πως υπερασπίζεται την κυριαρχία του και πως αφήνει διάφορους ανθελληνικούς κύκλους να δρουν ανενόχλητοι στην επικράτειά του.

defencenet

http://lithosfotos.blogspot.gr/2012/07/a-wind-vodafone-h-e.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: