Αναζήτηση

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!~ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!~ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...!!!

OI TEΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ..AΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ,ΗΤΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΗΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ,ΜΑΣΚΕΣ,ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ,ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ...
ΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ:ΜΠΟΕΜΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ SKULL AND BONES

ΤΕΛΕΤΗ ΜΠΟΕΜΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ


3:40 ΚΑΙ ΜΕΤΑ

ΤΕΛΕΤΗ ΜΑΣΟΝΩΝ SKULL AND BONES
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 3:55 ΚΑΙ ΜΕΤΑ...

ΠΟΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ..ΟΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΜΑΣΟΝΩΝ...ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΨΑΛΜΩΔΙΑ..ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ...


ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΑΛΜΩΔΙΑ

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΑ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ 90%...ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ..ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ!!!ΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝΑΝΑΠΝΟΗ ΜΑΣ(ΦΟΡΟΣ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΚΠΟΝΗΣ ΜΑΣ)!
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΠΡΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!
ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΙ ΣΤΗ ΓΗ..ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΠΗΡΟΣ ΟΠΩΣ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ??
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ..ΑΥΞΑΝΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΛΥΘΗΝΕΣΘΕ...
ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..ΕΠΙΤΗΔΕΣ!ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΤΙΣ KATEYΘΥΝΤΗΡΙΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ..ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ..ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ..ΣΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΟΜΠΟΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ..

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ...ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΥ @#$& ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!
ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ...:
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ!
ΜΙΣΟΣ!ΜΙΣΟΣ!ΜΙΣΟΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ!
ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟΜΕΤ..ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΝΑ ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ...

ΕΔΩ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΡΟΟΥΛΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΥΜΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΙΟΛΑΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..!!!

ΕΔΩ Η ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ...



EΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΝΑΙΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ...

ΙΔΟΥ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΘΕΟΣ ΜΠΑΦΟΜΕΤ!






ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ILLUMINATI ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ....
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ...
ΕΩΣΦΟΡΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ,ΗΤΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΡΙΝ ΕΚΠΕΣΕΙ...
ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΑ ΦΩΤΟΣ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ BUSH Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ SKULL AND BONES(ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ)!

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ..

ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ..ΚΑΜΠΑΑΛΑ!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ...
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣAΤΑΝΑΣ!!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΙΣ 2 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΥΝ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 6 ΦΟΡΕΣ ΤΑ 3 6ΑΡΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΝ ΤΙΣ 60 ΜΟΙΡΕΣ!

Ο GEORGE WASHIGTON ΜΕΓΑΣ ΜΑΣΩΝΟΣ..ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΟΥΣ(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ)
ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟ(ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ)???

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ....Ο ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΑ..
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ....ΤΥΧΑΙΟ???

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΩΝ ILLUMINATI..Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ CROWLEY..
ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΣΤΟ BIBΛΙΟ ΤΟΥ??ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΕ ΤΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ(ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ)ΣΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ..

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ..ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ!ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΣ ΜΥΣΤΗΣ..ΜΥΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ!!!
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΔΕΔΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ..

ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ,ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΩΡΟΥ..ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!ΩΡΟ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ!ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ..ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ..
To Καμπαλικο Δόγμα της καταστροφής παρέχει ένα κλειδί για την κατανόηση στα παγκόσμια γεγονότα.

Σύμφωνα με την Καμπάλα, το οποίο είναι το μυστικό δόγμα του....
Ιουδαϊσμού και του Τεκτονισμού, "κακό και καταστροφή [είναι] ενδημικά παράγοντες στη διαδικασία της δημιουργίας. Χωρίς το κακό θα μπορούσε να υπάρχει καλό, χωρίς καταστροφή, η δημιουργία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ". (Καμπάλα:. Εισαγωγή στην ιουδαϊκού μυστικισμού, από τον Βύρωνα Ν. Sherwin, σ. 72)
Καβαλιστές πιστεύουν ότι το παλαιό (Χριστιανικό Δόγμα) πρέπει να καταστραφή ανελέητα πριν από τη Nεα (σατανική) Τάξη Πραγάτων, με βάση την Καμπάλα, μπορεί να οικοδομηθεί.

Το σύνθημα των Illuminati: «τάξη από το χάος." Ως εκ τούτου, το Κομμουνιστικό Μανιφέστο υποστηρίζει την καταστροφή του έθνους, της θρησκείας και της οικογένειας και τη μεταφορά όλου του ιδιωτικού πλούτου προς όφελος των Illuminati τραπεζίτων, με το πρόσχημα του κράτους.
Το Δόγμα της καταστροφής εξηγεί γιατί ο πόλεμος και η επανάσταση έχει χαρακτηριστεί σαν όργιο της γενοκτονίας, τρόμου και καταστροφής.

Εξηγεί την εξορία του Θεού από το δημόσιο λόγο και την ευρεία αποδοχή στην βωμολοχία, πορνογραφία και τον αποκρυφισμό. Εξηγεί την επίθεση κατά των δύο φύλων και την προώθηση της ομοφυλοφιλίας σε ετεροφυλόφιλους.
Αυτό εξηγεί το γιατί η ανθρωπότητα φαίνεται καταραμένοι από ατελείωτες κρίσεις και καταστροφές - οικονομική, πολιτική και φυσική. Πιστεύω ότι έχουν κατασκευαστεί από τους Illuminati για να επιτεθεί και να καταστρέψει κάτι που δίνει την αίσθηση του υγιούς θείας τάξης - πνευματική ή φυσική.

ΓΙΑΤΙ Η Καμπάλα είναι σατανική

θρησκεία σημαίνει «να γνωρίσουν και να υπακούσουν" το Θεό. Σε κάθε αληθινή θρησκεία, ο Θεός αποτελεί απόλυτα πνευματικά ιδεώδη - την αγάπη, την αλήθεια, τη δικαιοσύνη, την καλοσύνη, την ομορφιά, την αρμονία - καθαρό και μη κεκραμένο.
Το κακό είναι η απουσία του Θεού, ακριβώς όπως το σκοτάδι είναι η απουσία του φωτός.
Η καμπάλα είναι σατανικη επειδή λέει το κακό είναι μέρος του Θεού: δηλαδή «Ο Θεός έχει δύο πλευρές? και στην ουσια ένα πράγμα? Ό, τι βιώνουμε ως κακό είναι τόσο Θείο όπως αυτό που βιώνουμε ως καλό."
Εξ ου και η έκφραση που χρησιμοποιείται ευρέως σημερα: «Είναι όλα καλά." “It’s all good.”

"Πολλά κείμενα στην Καμπάλα, συμπεριλαμβανομένου του Zohar, λένε ότι ο σκοπός δεν είναι να καταστραφει το κακό, αλλά να το επιστρέψει στην πηγή του . Σε Hasidism Χαμπάντ, αναφέρεται ότι το κακό υπάρχει ως μέρος της Θείας Αποκάλυψης. Πράγματι, για να πιστεύουν ότι το κακό είναι πραγματικά ξεχωριστό από τον Θεό είναι, η ίδια, η ουσία του κακού, που είναι ακριβώς η ψευδαίσθηση του διαχωρισμού. "
"Να αφεθει η πραγματικότητα του ξεχωριστου κακου, και να αποδοχτούμε ότι η Sitra achra [ακαθαρσία, απόκρυφη, το κακό] είναι μια πλευρά της Θεότητας, είναι εύκολο σε χαρτί και πολύ δύσκολο στην πραγματικότητα. ... Παρόλα αυτά, στο βαθμό που είναι δυνατό να το πράξει, η έννοια είναι πράγματικά αλλάζει τη ζωή μας. Όλα είναι μια γεύση της Θεότητας. "
Οι Καμπαλιστές, επίσης, πιστεύουν σε "λύτρωση μέσω της αμαρτίας», δηλαδή σκόπιμα εκθειάζουν το Παλιο νόμο κάνοντας κακό (μοιχεία, αιμομιξία, παιδοφιλία.) Η καταστροφή του πολιτισμού (δηλαδή το χάος) θα προκαλέσει την επιστροφή του Μεσσία (ο αντι-Χριστός) που θα ανοικοδομήσει τον κόσμο σύμφωνα με τις Καμπαλιστηκές προδιαγραφές, και με τους Illuminati τραπεζίτες να παριστάνουν τον Θεό.
Στην αληθινή θρησκεία, δεν υπακούς τον Θεό κάνοντας το κακό.

Η Καμπάλα στην πραγματικότητα είναι αρχαία μαγεία. Είναι ένα εξωτικό μείγμα διαβολικής, άλλοτε ευφάνταστης, Νεοεποχίτικης μυστικιστικής πρακτικής που ολοκληρώνεται από μια φιλοσοφική κλίση της εβραϊκής υπεροχής.
Ο ορθόδοξος Ιουδαϊσμός, ή Φαρισαϊσμός, είναι γεμάτος με καββαλισμό και οι Εβραίοι ραβίνοι αποτελούν τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της Καμπάλα

Ο Ελευθεροτεκτονισμός έχει εξάρει εδώ και πολύ καιρό την Καμπάλα, και ανώτατοι αξιωματούχοι της έχουν παραδεχθεί ότι τα τελετουργικά και οι διδασκαλίες της Στοάς, είναι παρμένα από την Εβραϊκή παράδοση. Ο γνωστός μεγάλος Μασόνος Albert Pike, (Sovereign Grand Commander of theScottish Rite) έγραψε: "Γεμίζεις με θαυμασμό, όταν διεισδύεις στο Ιερό της Καμπάλα."

Ο Καββαλισμός είναι καθαρός Ιλλουμινατισμός επειδή διδάσκει το διεστραμμένο μυστικό δόγμα ότι, τελικά, το υψηλότερο επίπεδο οδηγεί στο ότι το «άγιο φίδι» είναι ο αληθινός Θεός. Ότι όλα τα κακά που ένα άτομο κάνει μέσω της αλχημείας, μαγικά μετατρέπονται σε δικαιοσύνη. Και ότι, ναι, ο Εωσφόρος είναι ο Κύριος. Ο Σατανάς είναι ο αληθινός και μοναδικός θεός. Αυτό είναι το βασικό δόγμα της Καββαλισμού. Αυτό, αγαπητοί φίλοι, είναι η φρίκη και η ντροπή της εβραϊκής Καμπάλα.


ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΑΛΧΗΜΕΙΑ(ΜΑΓΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΜΗΤΙΣΜΟ
(ΕΔΩ ΠΡΠΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ Ο ΘΩΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΣΠΑΣΤΙΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣΟΝΙΚΟ..ΒΛΕΠΕ ΕΡΜΗΤΙΚΟΣ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ,ΕΡΜΗΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΑΛΑ ΚΑΙ ΕΡΜΗΤΙΣΜΟΣ)

ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΣΟΙ ΑΣΠΑΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟ..ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΙ..ΒΛΕΠΕ ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ,ΤΖΑΝΗ,ΡΑΔΑΜΑΝΘΗΣ,ΡΑΣΣΙΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΙΤΣΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΙΑ ΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ..ΟΥΤΕ ΒΟΥΔΕΣ ΟΥΤΕ ΜΩΑΜΕΘ..ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?!

ΟΡΙΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ..ΑΝ ΔΕ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ..ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ..(ΓΙΑΛΑΤΖΙ) ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ,ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΤΑΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟΥ ΤΟΥ 2ΟΥ..
ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΦΗ...ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΑ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ SKUL AND BONES,Η MASONRY SOCIETY,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΩΝ!
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ...
ΚΑΙ Η ΠΟΡΝΗ Η ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ...ΕΙΝΑΙ..Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!!
ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ..ΚΑΤΑΛΗΛΑ!

META AΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ..ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ..ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΟΥΣ 33 ΒΑΘΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΙΒΩΤΟ ΣΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ!

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗ ΤΡΩΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥΣ..ΑΝΔΡΩΜΕΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ..ΟΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ ΑΥΤΟ...
ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ..ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ...ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ:
ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ..ΘΑ ΠΛΑΝΕΥΤΕΙΤΕ....!!!

ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ...ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΝΑΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΙΝΑΙ !ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΑΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ME ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ!

ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ??ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ PC ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: