Αναζήτηση

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Jay-Z’s “Run This Town” και οι μυστικιστικές Συνδέσεις, NWO!



Τίτλος: "Ελέγχουμε την Πόλη"
Πάμε να αναλύσουμε τους σημαντικότερους στίχους:
Στο κομμάτι, ο Jay-Z ανακοινώνει τον ερχομό του " Roc Έθνους " (Roc είναι υποκοριστικό της Rocafella, το όνομα της δισκογραφικής του, η οποία βασίζεται στην ελίτ οικογένεια Rockefeller, κωδικοποιημένα βέβαια).

Είμαστε, ναι, το είπα, είμαστε, αυτό είναι το Roc Nation (το έθνος του Rockefeller) , δηλώστε την υποταγή σας ... όλα μαύρα, τα πάντα ... μαύρες κάρτες, μαύρα αυτοκίνητα, τα πάντα όλα μαύρα. Και τα κορίτσια είναι μαύρα... Αυτή είναι η οικογένεια... θα εξηγήσω αργότερα, λέει...
Ο Jay-Z σας ζητά να «Υποσχεθείτε την υποταγή σας" στο νέο ''ηγέτη'' και να φοράτε τα πάντα μαύρα για να τον τιμήσετε».

Οι Στίχοι του Jay-z περιέχουν μηνύματα για τον Τεκτονισμό που είναι κρυμμένα στο διπλό νόημα ορισμένων γραμμών. "Έδωσα στον Doug grip" σημαίνει έδωσε στον Doug μια στοίβα από χρήματα, αλλά το διπλό νόημα σε αυτή τη γραμμή είναι πως πιθανότατα αναφέρεται στις μυστικές χειραψίες των Τεκτόνων » που ονομάζονται« grips». Και ποιος είναι ο Doug; Ίσως είναι ο Doug Morris.


Η τελευταία γραμμή του πρώτου στίχου λέει : "Επιστροφή στους κύκλους που τρέχουν», τώρα τα έχουμε στο τετράγωνο ». Αναφέρεται στο τεκτονικό σύμβολο, τον ουροβόρο όφι και πως κατέχουν πλέον τα διπλάσια παντού...


Στο δεύτερο στίχο, ο Jay-Z λέει ''
Είναι η επιστροφή του θεού" !!! (ποιανού θεού...ξέρετε!)
Περαιτέρω, στο τραγούδι ο Jay-Z λέει: "I’m in Maison, ugh, Martin Margiela", το οποίο είναι κατάστημα/οίκος μόδας. Όσοι μιλούν Αγγλικά προφέρουν συνήθως τη γαλλική λέξη "maison" να ακούγεται σαν "mayzaun". Ο Jay-Z όμως , ακούγεται σαν να λέει "Mason" μασόνος δηλαδή "ελευθεροτέκτονας". Υπάρχει μια προφανής διπλή έννοια εδώ όπου την δεύτερη την ''πιάνει'' το αυτί του ακροατή. Κάνει με άλλα λόγια αυτό το λογοπαίγνιο για να κάνει τους ανθρώπους που γνωρίζουν να λένε "πραγματικά το λέει αυτό''; Σαν να λέει δηλαδή "Είμαι μασόνος/τέκτονας", αλλά ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας «ugh, Martin Margiela". Το κάνει για ''ξεκάρφωμα'' προφανώς!

Στη συνέχεια, η Rihanna επιστρέφει με την χορωδία.


Η ζωή είναι ένα παιχνίδι αλλά δεν είναι δίκαιο, εγώ σπάω τους κανόνες οπότε δε με νοιάζει...
οπότε κάνω το δικό μου θέλημα (Do What Thou Wilt είναι το ρητό του σατανιστή Αλιστερ κρόουλι και του τάγματος Ordo Templi Orientis. Οι στίχοι αναφέρονται σε αυτήν ως ένα άτομο, αλλά και στο Τάγμα ως σύνολο, το οποίο είναι διατεθειμένο να διαπράξει τις πιο φρικτές πράξεις ώστε να επιτύχει τους στόχους του)

...περπατάω ενάντια στη βροχή,
η νίκη είναι στο μίλι...δεν τα παρατάω τώρα, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι ποιος θα κουμαντάρει την πόλη σήμερα...

Λέει δηλαδή ότι το παιχνίδι της ζωής είναι κατεστραμμένο, αλλά τα καταφέρνει ακόμα γιατί "σπάει τους κανόνες". Με άλλα λόγια αυτή αγνοεί τα όρια ανάμεσα στο καλό και το κακό ,για να πετύχει τους στόχους της (του αφεντικού της γιατί αυτή είναι μαριονέτα)


Ο στίχος «
Η νίκη είναι στο μίλι» σημαίνει ότι η υλοποίηση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και ότι οι Illuminati προμοτάρουν την επανάσταση που πρόκειται να συμβεί.

Στο τέλος η Rihanna κάνει το σήμα της Rocafella (και των Illuminati) που είναι το μάτι μέσα στο τρίγωνο!



Συμπέρασμα: το τραγούδι "Run This Town" περιέχει σαφείς υπαινιγμούς που οδηγούν στην εωσφορική φιλοσοφία και στον αποκρυφισμό.

Η Nέα Τάξη Πραγμάτων βρίσκεται παντού, στο Χόλιγουντ, τη μουσική βιομηχανία και γενικά σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της χειραγώγησης των μαζών (στο θέμα κουλτούρας κλπ) . Το θέμα είναι να γνωρίζουμε τους συμβολισμούς και τα νοήματα ώστε να προετοιμαστούμε, προστατεύοντας τους εαυτούς μας και τις γενιές που έρχονται ενάντια στη νέα παγκόσμια τάξη.

Οι πιθανότητες είναι εναντίων μας αλλά οι λίγοι πάντα κάνουν την διαφορά.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/07/jay-zs-run-this-town-nwo.html#ixzz215fVxfEg

Δεν υπάρχουν σχόλια: