Αναζήτηση

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Αύριο η πρώτη δίκη για τις παρελάσεις.

ΑΥΡΙΟ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ... ΜΑΖΙ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...  
 Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΦΩΝΟΥ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!
 ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ 28ΗΣ ΘΟΡΥΒΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!! ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ Η ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ!! 


ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΥΠΜΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ  ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ !

Προετοιμαστειτε , κατι κακο μας ετοιμαζουν τα καθαρματα και θα ειναι ξαφνικο για να μην προλαβουμε να αντιδρασουμε .


Όποιος μιλήσει πεθαίνει … Κάτι σοβαρό συμβαίνει ή απλά θέλουν να μας τρομοκρατήσουν … καλού κακού προετοιμαστείτε. Νορβηγός πολιτικός προειδοποιεί και δίνει οδηγίες επιβίωσης για το άμεσο μέλλον!

Το γράμμα ενός Νορβηγού πολιτικού, που απεστάλη στους Bill Ryan and Kerry Cassidy του Project Camelot, προειδοποιούσε... τους απλούς πολίτες για τους κινδύνους που διατρέχει η ανθρωπότητα, την περίοδο 2008-2012, αλλά και για τις σχετικές & μυστικές προετοιμασίες των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο…..

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Το τέλος του "ελεύθερου" Internet. Η Google αλλάζει πολιτική λογοκρίνει τα blogs!


Μετά το Twitter και η Google υιοθετεί πολιτική λογοκρισίας στα blogs!

Η Google ανακοίνωσε οτι τα blogs των χρηστών της υπηρεσίας, Blogger θα μπορούν από εδώ και στο εξής να «μπλοκάρονται», ή με πιο απλά λόγια να λογοκρίνονται, πάντα επιλεκτικά, ανάλογα με τους νόμους που επικρατούν σε κάθε χώρα.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΜΜΕ- Η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ -


τα Ελληνικα ΜΜΕ της βιομηχανιας ελεγχου του νου και της υποταγης συνειδήσεων προπαγανδίζουν ασταμάτητα 
την ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Αντ1 , το πρώτο illuminati κανάλι της χώρας! H Νέα τάξη πραγμάτων επίσημα και στην Ελλάδα. Βίντεο-φωτογραφίες


Πιστεύεις πως το να λέμε για την <<νέα τάξη πραγμάτων >> είναι θεωρίες συνωμοσίας; Τώρα τελευταία ο ΑΝΤ1 κάτι έχει πάθει και δηλώνει επίσημα, με τις πράξεις του,  πως ανήκει στη νέα τάξη πραγμάτων. Όλα αυτά που θα δείτε ΔΕΝ είναι τυχαία! Είναι η επιστημονική πραγματικότητα που βιώνουμε! 

Ανοίξτε τα μάτια σας... και δείτε το αυτονόητο. Προστατέψτε τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας από αυτό που έρχεται πριν να είναι αργά! Στο τέλος δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες του τύπου δεν το ήξερα! Η αφύπνιση είναι εδώ και προσπαθεί να σας αφυπνίσει!
 Κάντε το καθήκον σας, αφυπνιστείτε και αφυπνίστε τον διπλανό σας... ΤΩΡΑ !


FEMA ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ !!!


Να έχεις Απόθεμα επάνω στα τρόφιμα, νερό και διάφορες προμήθειες!Αυτό είναι ένα σποτ από την FEMA που νομίζω ότι ήταν σημαντικό να ανεβάσω. Υπάρχουν τόσο πολλών ειδών καταστροφές που συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή,που θα ήταν πολύ σοφό να προετοιμαστείτε για οτιδήποτε. Σεισμοί, ηφαίστεια, πλημμύρες, οικονομική κατάρρευση, τυφώνες, δώστε εσείς το όνομα.

Η ΜΑJESTIC 12 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΩΝ SKULL AND BONES KAI ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ!


Image 

Με αυτήν την επιστολή ο Harry Trouman λέγεται πως έδωσε το εναύσμα για να αρχίσει η δράση τηςmajestic 12.
Εδώ να πούμε ότι, παρά τα στοιχεία που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα, μερικοί αρνούνται πεισματικά την ύπαρξη της majestic 12... γιατί άραγε?

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ακροδεξιές συμπλοκές με μετανάστες στον ΗΣΑΠ

Για πρωτοφανή περιστατικά βίας στους συρμούς του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου μιλούν οι εργαζόμενοι του ΗΣΑΠ, με πρωταγωνιστές μέλη της Χρυσής Αυγής και θύματα πάντα αλλοδαπούς.

Παγκόσμια Κυβέρνηση, Παγκόσμιος Ηγέτης: "Το βδέλυγμα της Ερημώσεως"



Γράφει ο Θ. Σωτηρίου

Στις 11 Σεπτεμβρίου 1991 και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο Πόλεμος στον Κόλπο, ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ, George H. Bush δήλωσε ενώπιον του αμερικανικού Κογκρέσου:

«Βρισκόμαστε σε μια μοναδική και εξαιρετική στιγμή. Η παρούσα κρίση στον Περσικό κόλπο, παρόλο που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους, ταυτόχρονα μας προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία να προχωρήσουμε προς την κατεύθυνση μιας νέας ιστορικής περιόδου συνεργασίας. Μέσα από αυτούς τους ταραγμένους καιρούς, ο στόχος μας – η δημιουργία μίας Νέας Παγκόσμιας Τάξης-μπορεί να επιτευχθεί.. Εκατό γενιές έχουν αναζητήσει αυτό το άπιαστο μονοπάτι προς την ειρήνη, ενώ χιλιάδες πόλεμοι μαίνονται σε ολόκληρη την έκταση της ενεργούς ανθρώπινης παρουσίας. Σήμερα, η Νέα Παγκόσμια Τάξη αγωνίζεται να γεννηθεί σε ένα κόσμο εντελώς διαφορετικό από αυτόν που ξέραμε….Ο 21ος αιώνας έρχεται σαν ένας φωτισμός από χιλιάδες φώτα (The21st century is arriving like anillumination of a thousands lights)…»

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Άγαλμα του σατανά στην πλατεία μεταξουργείου;

Περνώντας κανείς από την πλατεία μεταξουργείου θα αναρωτηθεί ασφαλώς τι ακριβώς είναι η πυραμίδα και το περίεργο άγαλμα που είναι καρφωμένο στην κορυφή της.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Όλοι γνωρίζουμε για τον "παντεπόπτη οφθαλμό" των Illuminati(τον σατανά δηλαδή...). Ορίστε και η φωτογραφία για να καταλάβετε σε τι αναφέρομαι...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.



"κάντε κλίκ στα links του κειμένου για να δείτε σχετικά βίντεο"


Μετά τον έλεγχο της διατροφής μας με τον διατροφικό κώδικα - codex alimentarius μας φιμώνουν με τον νόμο ACTA. Έναν ακόμα νόμο που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα προσωπικά δεδομένα την ελευθερία του λόγου, την ελεύθερη πληροφόρηση.

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε πολυεθνικές εταιρείες κολοσσούς. (google, fb, yahoo, microsoft, κτλ).