Αναζήτηση

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Διαβάστε όλη την επιστολη του ιεχωβα-παγκοσμιοποιητη Τζήμερου στην Άγκελα Μέρκελ τον Οκτώβριο του 11' που κάνει το γύρο του διαδικτύου


Στη δημοσιότητα δόθηκε ο Θάνος Τζήμερος ολόκληρη την επιστολή που έστειλε στις 20 Οκτωβρίου του 2011 στην καγκελάριο Μέρκελ την οποία αποκαλεί "Εξοχοτάτη" και αναφέρει ότι στη θέση της θα έλεγε "να πάει στο διάβολο αυτή η χώρα".

Τι γράφει για το ελληνικό κράτος, τα σκάνδαλα, τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον Γιώργο Παπανδρέου και άλλους.

Αναλυτικά η επιστολή

"Εξοχότατη,

Σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειες που κάνετε να προσφέρετε αίμα στην Ελλάδα, για να βγει από την εντατική, αλλά, όπως διαπιστώνετε κάθε μέρα, δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αν δεν αντιμετωπιστεί πρώτα η αιμορραγία: το διεφθαρμένο, σπάταλο, και εχθρικό σε κάθε προσπάθεια παραγωγής, κράτος. Αν δεν έχετε βρεθεί σε ελληνική υπηρεσία ζητώντας ένα οποιοδήποτε πιστοποιητικό δεν μπορείτε να φανταστείτε ούτε τον βαθμό της διαφθοράς ούτε την έκταση του παραλογισμού αυτού του καφκικού μηχανισμού. Το κράτος αυτό που αποτελείται κατά κύριο λόγο από τους πρώην αφισοκολλητές των δύο κομμάτων τρώει, όπως ο γύπας στην τραγωδία του Αισχύλου «Προμηθέας Δεσμώτης», τα σπλάχνα του παραγωγικού δυναμικού αυτής της χώρας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι υπάρχουν δύο Ελλάδες: Ελλάδα δεν είναι μόνο οι απατεώνες πολιτικοί και οι γραφειοκράτες που μας έχουν κάνει να ντρεπόμαστε για τη χώρα μας. Η Ελλάδα έχει ένα τεράστιο δυναμικό ευφυών, δημιουργικών, εργατικών και ηθικών ανθρώπων που στραγγαλίζονται κάθε μέρα από την κομματική μαφία. Αν στην Ιταλία η Μαφία έχει συναλλαγές με το κράτος, στην Ελλάδα, Μαφία είναι το ίδιο το κράτος! Όλα αυτά τα χρόνια, οι πολιτικοί σε συνεργασία με τους εργολάβους δημοσίων έργων που είναι παράλληλα ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, κλέβουν ασύστολα τις επιδοτήσεις της Ε.Ε. και τους φόρους όσων Ελλήνων δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν, ενώ προσφέρουν εξοργιστική ασυλία σε κάθε γκάγκστερ του συναφιού τους.

Τι θα κάνατε εσείς αν ακούγατε τον εφοριακό που ήρθε στην επιχείρησή σας για έλεγχο και τα βρήκε όλα άψογα, να σας λέει ότι είναι αδύνατον να γυρίσει στην εφορία με «άδεια χέρια» και ότι πρέπει οπωσδήποτε να γράψει πρόστιμο και να πάρει κι αυτός τη μίζα του; Κι όμως, υπάρχουν πολλοί πρώην δημόσιοι υπάλληλοι που παραιτήθηκαν γιατί δεν άντεχαν να περνούν όλη τη ζωή τους σε ένα γραφείο χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτε, παρά μόνο ρουσφέτια διορισμών και παρανομιών με την ευλογία του πολιτικού τους προϊσταμένου!

Δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας σήμερα στην Ελλάδα που να θυμίζει δυτικοευρωπαϊκή χώρα. Η Παιδεία, το μέλλον κάθε χώρας είναι πεδίο αισχρής συναλλαγής καθώς οι φοιτητές με νόμο του Ανδρέα Παπανδρέου που μόλις τώρα καταργήθηκε, ψήφιζαν για τους Πρυτάνεις και πουλούσαν τις ψήφους τους με αντάλλαγμα τα θέματα στις εξετάσεις και τις θέσεις για τις διδακτορικές διατριβές.

Οι αγρότες όλα αυτά τα χρόνια, με πολιτική κάλυψη, εξαπατούσαν την Ε.Ε εμφανίζοντας εκτάσεις που δεν καλλιεργούσαν και ψεύτικη παραγωγή για να εισπράττουν τις επιδοτήσεις, ενώ τα χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων αντί να αξιοποιηθούν στην αναμόρφωση των καλλιεργειών και στον εκσυγχρονισμό της παραγωγής γινόντουσαν πολυτελή αυτοκίνητα και γλέντια στα νυχτερινά κέντρα της επαρχίας.

Σε ένα τέτοιο όργιο παρανομίας δεν είναι καθόλου περίεργο που ο μεγαλύτερος παράνομος στην Ελλάδα είναι το ίδιο το κράτος μη εφαρμόζοντας τους νόμους που το ίδιο ψηφίζει. Δεν πληρώνει ποτέ εμπρόθεσμα, οδηγώντας επιχειρήσεις σε κλείσιμο και επιχειρηματίες στην αυτοκτονία (κυριολεκτικά: αναφέρομαι σε πραγματικά περιστατικά) δεν τηρεί τις συμφωνίες του, δεν επιστρέφει το ΦΠΑ (χρωστάει αυτή τη στιγμή 6 δις ευρώ) ενώ αν κάποιος πολίτης στραφεί νομικά εναντίον του εξοντώνεται οικονομικά από την «Δικαιοσύνη» η οποία χρειάζεται 20 περίπου χρόνια για να ολοκληρώσει μια απλή αίτηση αποζημίωσης.

Ξέρετε ότι υπάρχουν ιδιωτικές εκτάσεις που το κράτος έχει δεσμεύσει για απαλλοτρίωση το 1990 και ακόμα δεν έχει αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες της, παρότι υπάρχει νόμος που το υποχρεώνει να το κάνει; Ταυτόχρονα εδώ και χρόνια, τις δημόσιες εκτάσεις τις οικειοποιούνται και τις πωλούν συμμορίες κρατικών υπαλλήλων στις πολεοδομίες και τις δασικές υπηρεσίες σε συνεργασία με επίορκους δικηγόρους, συμβολαιογράφους και πολιτικούς «νονούς».

Είναι τόσο μεγάλα τα έσοδα των διεφθαρμένων κρατικών λειτουργών που διευθυντές εφοριών με πολύ «ψωμί» αφού πρώτα έτρωγαν όσα μπορούσαν, λίγο πριν συνταξιοδοτηθούν έβγαζαν στη δημοπρασία τη θέση τους την οποία πουλούσαν σε όποιον διευθυντή «φτωχής» εφορίας έδινε την μεγαλύτερη προσφορά! Τυπικά η πώληση καλύπτονταν με αμοιβαία μετάθεση.

Κανένας ηθικός και αξιοπρεπής άνθρωπος δεν δέχεται να εργαστεί σε τέτοιο περιβάλλον. Έτσι, ο Δημόσιος Τομέας καταλήφθηκε από τους κομματικούς στρατούς οι οποίοι, ανεξάρτητα από το κόμμα στο οποίο ανήκουν, έχουν κοινά χαρακτηριστικά:

θεωρούν ότι πληρώνονται επειδή υποστηρίζουν τον βουλευτή που τους διόρισε και όχι επειδή οφείλουν να προσφέρουν υπηρεσίες στο κοινό

οι περισσότεροι είναι αμόρφωτοι και χαμηλής νοημοσύνης, χωρίς καμία ικανότητα αλλά και διάθεση για εργασία έχοντας στενή επαφή με την εξουσία λειτουργούν υπεράνω νόμων και αισθάνονται πως ό,τι κι αν κάνουν οι πολιτικοί φίλοι τους θα τους καλύψουν

οι πιο πονηροί από αυτούς εκμεταλλεύονται την πολυνομία και τη δαιδαλώδη γραφειοκρατία για να στήσουν συμμορίες κλοπής εκατομμυρίων από τα ταμεία του Δημοσίου ενώ οι λιγότερο δικτυωμένοι απαιτούν από τους πολίτες χρήματα απλώς και μόνο για να κάνουν τη δουλειά τους. Αυτό τον παράνομο, αλλά ευρύτατα διαδεδομένο χρηματισμό ο λαός τον βάφτισε «γρηγορόσημο». Αν δεν πληρωθεί στον υπάλληλο, η υπόθεση του πολίτη θα αφεθεί να λιμνάσει στο απέραντο τέλμα της γραφειοκρατίας για χρόνια ή και δεκαετίες!

Είναι προφανές ότι το ΣΥΜΦΕΡΟΝ του πολιτικού κόσμου είναι να διατηρεί αυτό το καθεστώς εκβιασμών και παρανομίας. Δύο περιπτώσεις, τα αυθαίρετα και οι φοροδιαφυγή είναι case studies. Επιτρέψτε μου, να αναφερθώ εκτενέστερα, γιατί η ουσία κρύβεται και στις λεπτομέρειες.

Αυθαίρετα

Στην Ελλάδα ουδέποτε υπήρξε χωροταξικός σχεδιασμός. Τα πρώτα αυθαίρετα χτίστηκαν μετά τον εμφύλιο, στη δεκαετία του ’50 κυρίως από κυνηγημένους αριστερούς που έφυγαν από την επαρχία και προσπαθούσαν να φτιάξουν τη ζωή τους όπως – όπως στην ανωνυμία της Αθήνας. Όμως στη συνέχεια αυθαίρετα έχτιζαν οι πάντες, παντού: σε παραλίες, σε δάση, σε δημόσια γη, σε καμένες εκτάσεις, ή καταπατώντας ιδιοκτησίες άλλων που δεν μπορούσαν να ελέγχουν συχνά τα οικόπεδά τους διότι ήταν π.χ. μετανάστες στην Αμερική. Πολλά από αυτά εξυπηρετούν πραγματικές οικιστικές ανάγκες: η Αθήνα του 2011 προφανώς δεν μπορεί να έχει τα όρια της Αθήνας του 1950 και ο πλεονάζων πληθυσμός κάπου θα πρέπει να στεγαστεί. Ποτέ όμως το επίσημο κράτος δεν όρισε πού και πώς μπορείς να χτίσεις και πού όχι. Η Ελλάδα είναι άλλωστε η μοναδική χώρα της Ε.Ε. που δεν διαθέτει ακόμα Εθνικό Κτηματολόγιο. Κάθε φορά, μάλιστα που κάποιος πολιτικός, μεμονωμένα, αναλάμβανε σχετική πρωτοβουλία, όπως το 1983 ο αείμνηστος Αντώνης Τρίτσης, αποπέμπονταν από την κυβέρνηση. Παράξενο; Καθόλου! Τα αυθαίρετα είναι εδώ και 30 χρόνια μια τεράστια βιομηχανία με πολλά δις ευρώ ετήσιο τζίρο – φυσικά μαύρο, τον οποίο καρπώνονται οι συμμορίες σε πολεοδομίες, νομαρχίες, Δήμους, Δασαρχεία, Υπηρεσίες Ηλεκτρισμού, Ύδρευσης, Αποχέτευσης κ.λ.π. για να κάνουν τα «στραβά μάτια».

Μάλιστα, σε περιοχές αυθαιρέτων, υπάρχουν και διαφημίσεις μεσολαβητών που θα «κανονίσουν το θέμα» με την ΔΕΗ την ΕΥΔΑΠ κ.λ.π.! Αλλά και το ίδιο το κράτος χρησιμοποιεί τους αυθαίρετους οικιστές ως όμηρους κάθε φορά που χρειάζεται πρόσθετα έσοδα. Σύμφωνα με τον νόμο Τρίτση του 1983 καθορίζονταν με σαφήνεια και αυστηρότητα οι όροι νομιμοποίησης των μέχρι τότε αυθαιρέτων ενώ όλα τα αυθαίρετα από εκείνη την ημερομηνία και μετά, θεωρούνται κατεδαφιστέα.

'Ομως από το 1983 έχει υπολογιστεί ότι μόνο στην Αττική έχουν χτιστεί 100.000 αυθαίρετα. Πόσα κατεδαφίστηκαν; Κανένα! Κάθε 5-6 χρόνια παίζεται το ίδιο έργο: μια κυβέρνηση που χρειάζεται χρήματα λέει «ως εδώ, πληρώστε για να σώσετε τα σπίτια σας, αλλά από δω και μπρος όλα θα κατεδαφίζονται». Ακόμα και η σημερινή «εκσυγχρονιστική», υποτίθεται κυβέρνηση το ίδιο ακριβώς έκανε: δημιούργησε τον Απρίλιο του 2010 μια υπηρεσία κατεδαφίσεως αυθαιρέτων, η οποία πήγε με τον πρωθυπουργό επικεφαλής και με όλα τα τηλεοπτικά συνεργεία και κατεδάφισε ένα νυχτερινό κέντρο! Αυτό ήταν όλο! Στη συνέχεια σκέφτηκαν ότι χρειάζονται χρήματα και επανέλαβαν το ίδιο κόλπο με τους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων: πληρώστε για να μην σας ενοχλήσουμε! Μάλιστα είναι τέτοια η ξεφτίλα και του επίσημου Κράτους, που σε όσους πληρώσουν δεν θα δώσουν χαρτιά νομιμοποίησης, αλλά αναστολή κατεδάφισης για 30 χρόνια! Και μέσα σ’ όλα αυτά έρχεται μια απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που θεωρεί όλα τα αυθαίρετα μετά τον νόμο Τρίτση του 1983 κατεδαφιστέα και αντισυνταγματικούς τους νόμους όλων των ετών από το 1983 και έπειτα που τα νομιμοποιούσαν έναντι είσπραξης προστίμου! Η απόλυτη σχιζοφρένεια!

Φοροδιαφυγή

Σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο, φόρους πληρώνεις όχι επειδή το όρισε ο Μωυσής με τις 10 εντολές, αλλά για να χρηματοδοτείς τις Δημόσιες Υπηρεσίες οι οποίες υποτίθεται εξυπηρετούν και προστατεύουν τον πολίτη. Στην Ελλάδα, σύμφωνα με επίσημες έρευνες, το 85% των φόρων καταλήγουν σε παράνομους διορισμούς σπατάλες και μίζες. Ένας δρόμος κοστίζει 6 φορές περισσότερο απ’ όσο ένας αντίστοιχος των ίδιων προδιαγραφών σε κάποιο άλλο κράτος της Ε.Ε. Όσο για το τι είδους Υπηρεσίες προσφέρονται στους πολίτες, έχω ήδη γράψει αρκετά. Το ίδιο το φορολογικό είναι τερατωδώς άδικο, παράλογο και αντιφατικό, και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά αλλάζει κάθε λίγους μήνες (μέσα στο 2011 ψηφίστηκαν 11 φορολογικά νομοσχέδια!). Οι εφοριακοί και να θέλουν δεν μπορούν να μάθουν όλες αυτές τις αλλαγές, ενώ ο ο πολίτης αισθάνεται όπως κάθε θύμα ένοπλης συμμορίας εκβιαστών: πρέπει να πληρώσει γιατί το Κράτος θα του κάνει κακό αν δεν πληρώσει, ξέροντας ότι τα χρήματά του θα καταλήξουν στις τσέπες των φίλων του κόμματος και στις βίλες των πολιτικών.

Επίσης πρέπει να κρατήσεις χρήματα για να πληρώσεις τον εφοριακό που θα σου κάνει έλεγχο, τον γιατρό που θα σε εγχειρήσει, τον υπάλληλο που θα σε «εξυπηρετήσει». Έτσι η φοροδιαφυγή έχει και λογικό και ηθικό έρεισμα, σαν τα χρήματα που αρνείται να δώσει ένας Σικελός στην Μαφία. Επίσης, η κυρίαρχη ιδεολογία που επέβαλαν το ΠΑΣΟΚ, τα σταλινικά κόμματα της αριστεράς, αλλά ασπάσθηκε και η λαϊκίζουσα Νέα Δημοκρατία είναι πως επιχειρηματίας = εχθρός του λαού και κέρδος = κλοπή. Σε κανένα άλλο μέρος της Ευρώπης (τουλάχιστον) το επιχειρείν δεν αντιμετωπίζεται με τέτοια εμφανή εχθρότητα.

Η πολυνομία, οι 100 φορείς που είναι αρμόδιοι και θα πρέπει να πάρεις τις υπογραφές τους για να φτιάξεις έναν στάβλο, τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αντιτίθενται σε οτιδήποτε χαλάει τη νιρβάνα τους, οι οικολόγοι που θα ανακαλύψουν ότι οι έλικες των ανεμογεννητριών ενοχλούν τις μέλισσες (ναι, έτσι έγινε!) και θα καταθέσουν προσφυγή, τα δικαστήρια που για να μην φανούν «φίλοι του κεφαλαίου» θα διατάξουν αναστολή των εργασιών έχουν διώξει δισεκατομμύρια επενδύσεων από αυτή τη χώρα. Όσες επιχειρήσεις καταφέρνουν και λειτουργούν υφίστανται διαρκή πόλεμο από την απίστευτα παράλογη νομοθεσία (μπορώ να σας ενημερώσω για εκατοντάδες νόμους που θα ζήλευε κι ο Ιονέσκο!) τους ελεγκτές που θέλουν το λάδωμά τους, ενώ το θεσμικό πλαίσιο, που αλλάζει συνεχώς, δεν τους αφήνει να ξέρουν τι θα ξημερώσει αύριο. Επιπλέον, αντί η κυβέρνηση να επιβραβεύει όσους δηλώνουν τα εισοδήματά τους, τους απομυζεί κάθε φορά που χρειάζεται έσοδα με έκτακτους φόρους, απίθανες εισφορές και ληστρικά ποσοστά φορολόγησης. Είναι χαρακτηριστικό το απόλυτα ανήθικο και βλακώδες, μακροοικονομικά, σύστημα της «περαίωσης» – ελληνική πατέντα: επειδή το Κράτος δεν μπορεί ούτε να εισπράξει ούτε να ελέγξει, κάθε 2-3 χρόνια λέει στους φορολογούμενους: ελάτε να πληρώσετε ένα ποσό για κάθε έτος και δεν θα σας ελέγξουμε! Αλλά αυτή θα είναι η τελευταία φορά που το κάνουμε αυτό. Το κάνουν κάθε 2-3 χρόνια!

Είναι προφανές ότι όσοι έχουν αποκρύψει μεγάλα εισοδήματα πληρώνουν ευχαρίστως, όσοι έχουν κρύψει λίγα πληρώνουν με δυσφορία, ενώ όσοι δήλωσαν τα πάντα αισθάνονται ακόμα μια φορά εξαπατημένοι, ενώ έχουν επιπλέον και τον φόβο του ελέγχου που δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει χωρίς «κάτι να πάρει». Ουσιαστικά, το ίδιο το κράτος σε ωθεί στη φοροδιαφυγή. Κι όμως το να πιαστούν οι κραυγαλέες τουλάχιστον περιπτώσεις (μεγαλογιατροί, μεγαλοδικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνδικαλιστές) είναι πάρα πολύ απλό: αρκεί η διασταύρωση των περιουσιακών στοιχείων με τις φορολογικές δηλώσεις και το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών.

Γιατί δεν το αποφασίζει καμμία κυβέρνηση; Διότι πολύ δύσκολα θα αποφύγουν το άνοιγμα και των δικών τους λογαριασμών! Οπότε θα ξηλωθεί όλο το πουλόβερ της διαφθοράς και της διαπλοκής! Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν ένας δημοσιογράφος άρχισε να βιντεοσκοπεί με κρυφή κάμερα περιπτώσεις διαφθοράς κρατικών λειτουργών, η Βουλή αντέδρασε με πρωτοφανή ταχύτητα ψηφίζοντας νόμο που απαγορεύει την δημοσιοποίηση αυτού του υλικού, ορίζει ότι τα δικαστήρια δεν θα το λαμβάνουν υπόψη και τιμωρεί τον δημοσιογράφο για παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων! Αν μάλιστα η δημοσιογραφική έρευνα ενοχλήσει περισσότερο, η λύση είναι η δολοφονία, όπως συνέβη πρόσφατα με τον αμφιλεγόμενο αλλά ενοχλητικό για πολλούς Σ. Γκιόλνα.

Μόλις τώρα, η είσοδος μηχανογραφικών συστημάτων σε κάποιους τομείς της Δημόσιας Διοίκησης (οι περισσότερες Υπηρεσίες δεν διαθέτουν καν μηχανογράφηση) αποκάλυψε απίστευτα πράγματα. 4500 πεθαμένοι (κάποιοι από το 1975!) συνέχιζαν να πληρώνονται! Είναι τέτοια η αδιαφορία των Δ. Υπαλλήλων, που κανένας δεν αναρωτήθηκε, από περιέργεια έστω, ποιος είναι αυτός ο παππούς που, με χρονολογία γέννησης 1890, είναι ακόμα ακμαίος και πηγαίνει στην Τράπεζα κάθε μήνα να εισπράξει τη συνταξή του! Τώρα μάθαμε επίσης για τη βιομηχανία παραγωγής δήθεν «αναπήρων» με συμμετοχή γιατρών και νομαρχιακών υπαλλήλων που έφτασε να δώσει σύνταξη τυφλού σε τερματοφύλακα ποδοσφαιρικής ομάδας!

Ωστόσο κανένας ακόμα δεν έχει θίξει τις συντάξεις που δίδονται σε ανύπαντρες κόρες αξιωματικών, σε όλη τους τη ζωή, ακόμα κι αν εργάζονται! Ούτε τις συντάξεις σε δήθεν αντιστασιακούς του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίοι τότε δεν είχαν καν γεννηθεί! Εξακολουθούν να συνταξιοδοτούνται: γυναίκες που δούλεψαν μόλις 15 χρόνια αν είναι μητέρες έστω και ενός παιδιού, 45άρηδες στρατιωτικοί, 55 ετών δημόσιοι υπάλληλοι, επειδή, λέει, έχουν «ώριμο» δικαίωμα, την ίδια στιγμή που η χώρα βουλιάζει από τα χρέη. Ο ελληνικός στρατός έχει περισσότερους συνταξιούχους στρατηγούς από τον στρατό των HΠΑ!

Μια τέτοια κρατική «φιλοσοφία» είναι επόμενο να αδιαφορεί παντελώς για την προστασία της Δημόσιας περιουσίας. Πριν μερικές μέρες, στον καταχρεωμένο ΟΣΕ, συνέβη μια απίστευτη κλοπή: άγνωστοι (;) έκλεψαν έξι ολόκληρες ντιζελάμαξες, κάθε μία από τις οποίες ζυγίζει 50 τόνους, βαγόνια αλλά και δεκάδες μέτρα σιδηροτροχιάς! Οι κλέφτες τα τεμάχισαν όλα αυτά, με σκοπό την εκποίησή τους ως σκραπ, χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανένας!

Η λέξη τιμωρία απουσιάζει από το λεξιλόγιο της Δημόσιας Διοίκησης. Είναι χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις που αναφέρει στην πρόσφατη έκθεσή του, ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρος Ρακιντζής, ένας δραστήριος και τίμιος Ανώτατος Δικαστικός, που προσπαθεί να φωτίσει, τουλάχιστον, αυτό το καρκίνωμα:

- Παθολόγος Γενικού Νοσοκομείου του Εθνικού Συστήματος Υγείας, εγκατέλειπε τη θέση του, αφήνοντας παράνομα ως αντικαταστάτη, ειδικευόμενο γιατρό, με μικρότερη εμπειρία. Ως αποτέλεσμα, ασθενής που εισήχθη με πονοκέφαλο πέθανε λόγω λανθασμένης διάγνωσης. Ποινή: Καμμία!

- Υπάλληλος δήμου, ελεγκτής εσόδων-εξόδων παραπέμφθηκε για έλλειμμα 59.200.000 ευρώ στη διαχείριση του Γραφείου Παρακαταθηκών και Δανείων. Ποινή: Καμμία!

- Υπάλληλος πανεπιστημίου, υπεύθυνος για την παραλαβή πετρελαίου, παρήγγειλε τεράστιες ποσόστητες τις οποίες έκλεβε και πουλούσε στην αγορά. Η ζημιά που προκάλεσε στο Πανεπιστήμιο ήταν 7.000.000 ευρώ! Ποινή: Καμμία!

- Δύο ελεγκτές εσόδων-εξόδων έκλεψαν περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ το διάστημα 1996 έως και το 2001! Ποινή: 6 μήνες προσωρινή παύση από τα καθήκοντά τους!

Το γιατί αυτές οι εξαιρετικά σοβαρές περιπτώσεις διαφθοράς έμειναν ατιμώρητες από τις Δημόσιες Υπηρεσίες που υπέστησαν τη ζημία, είναι προφανές: οι συνένοχοι είναι περισσότεροι και σε υψηλότερα κλιμάκια Διοίκησης. Ο υπάλληλος που εμφανίζεται ότι έχει την ποινική ευθύνη συνήθως είναι ένα «χαμηλόβαθμο» στέλεχος της συμμορίας και «νονοί» είναι οι διευθυντές του, αυτοί που θα έπρεπε τιμωρήσουν τη διαφθορά!

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο κ. Ρακιντζής επί σειρά ετών υποβάλλει ανάλογες εκθέσεις προτείνοντας θεσμικές αλλαγές για να μην υπάρχει πρόσφορο έδαφος διαφθοράς. Καμμία από τις προτάσεις του δεν υιοθετήθηκε από το Κράτος! Είναι τόσο βαθειά ριζωμένη στους Δημόσιους ληστές η αντίληψη ότι «τα χρήματα του κράτους είναι δικά μου» που ακόμα και οι τελευταίες οριζόντιες μειώσεις μισθών του επέβαλε η Κυβέρνηση στο μισθολόγιο των Δημοσίων Υπαλλήλων είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση των δαπανών μισθοδοσίας στα περισσότερα Υπουργεία! Σας φαίνεται περίεργο; Δεν είναι καθόλου: οι υπάλληλοι φρόντισαν να υπερκαλύψουν την απώλεια των εσόδων τους υπογράφοντας μεταξύ τους βεβαιώσεις ότι συμμετείχαν σε επιτροπές, ότι δούλευαν υπερωριακά, εκτός έδρας κ.λ.π. – κόλπο διαδεδομένο στους ληστές της Δημόσιας Διοίκησης. Διευθύντρια του υπουργείου Υγείας συμμετείχε με αμοιβή σε 31 επιτροπές(!) καταγράφει σε έκθεσή του ο κ. Ρακιντζής. Διαπιστώθηκε, επίσης, η ύπαρξη πλήθους επιτροπών και υποεπιτροπών στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στο υπουργείο Υγείας, οι οποίες δεν είχαν αντικείμενο εργασίας…

Μάλιστα είναι τέτοιο το θράσος τους που το κύκλωμα εξέδιδε βεβαιώσεις συμμετοχής σε επιτροπές ακόμα και τις ημέρες της κανονικής τους άδειας! Δεν μπήκαν καν στον κόπο να δουν πότε απουσίαζε ο καθένας!

Και γιατί να ενδιαφερθούν; Παίρνουν παράδειγμα από τους ηγέτες τους: σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος, ο Δημόσιος Οργανισμός ΑΓΡΟΓΗ, από το 1998 μέχρι το 2009 είχε μόλις 73 υπαλλήλους και, ξαφνικά, μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο λίγο πριν τις εκλογές του 2009, απέκτησε άλλους 269! Ποιος ήταν υπεύθυνος γι’ αυτή την εξώφθαλμη παρανομία; Ο Υπουργός Δικαιοσύνης (2008) και Αγροτκής Ανάπτυξης (2009) της Ν. Δημοκρατίας Σωτήρης Χατζηγάκης! Στην Ελλάδα δεν έχει βρωμίσει μόνο το κεφάλι του ψαριού αλλά όλη η κρατική θάλασσα!

"Ευτυχώς που δουλεύουμε με βάρδιες και δεν χτυπάμε κάρτα, οπότε κάποιοι μπορεί να έρχονται σπανίως στα γραφεία. Διότι αν κάποια μέρα έρθουμε όλοι μαζί, όχι μόνο θα μείνουμε πολλοί όρθιοι, αλλά θα δημιουργηθεί…μποτιλιάρισμα στο Σύνταγμα και η ουρά των αυτοκινήτων που θα περιμένουν να μπουν στο υπόγειο πάρκινγκ της Βουλής θα σχηματίζει χιλιόμετρα…", ανέφερε συνδικαλιστής σε παλαιότερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα», αναφερόμενος στους…άπειρους συναδέλφους του στη Βουλή! Νομίζετε ότι έπαψαν οι διορισμοί στη Βουλή των συγγενών των βουλευτών; Λάθος! Με την 3987/2708/22-3-2010 κοινή απόφαση της κ. Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και του προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου, διορίστηκε στη Βουλή χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο αντικείμενο και χωρίς προκήρυξη διαγωνισμού, η δακτυλογράφος στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Σωτηρία», κ. Σοφία Ανδριτσοπούλου, ως μόνιμη πλέον υπάλληλος της Βουλής, με Α΄ βαθμό. Σας θυμίζω ότι την περίοδο της πρόσληψης η κοινή γνώμη συγκλονιζόταν από τις αποκαλύψεις για το όργιο προσλήψεων στη Βουλή και για τα προκλητικά προνόμια των χιλιάδων υπαλλήλων της – όλοι τους συγγενείς βουλευτών, τους οποίους, σε πλήρη αντίθεση με το δημόσιο αίσθημα, υπερασπίζονται οι πολιτικοί συγγενείς τους. Η κ. Σ. Ανδριτσοπούλου είναι η σύζυγος του βουλευτή Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Ποιος θα σπάσει αυτό το απόστημα; Όχι αυτοί που το δημιούργησαν!

Αλλά ακόμα κι αν το ήθελε, κανένα από τα κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα δεν μπορεί να αλλάξει το σύστημα. Διότι η διοίκηση μιας χώρας απαιτεί την ύπαρξη στη Δημοσια Διοίκηση 2000 ανώτερων κρατικών στελεχών που θα αναλάβουν να προωθήσουν και να επιβάλλουν όπου χρειαστει τις μεταρρυθμίσεις. Ούτε η Δημόσια Διοίκηση ούτε τα κόμματα τους διαθέτουν. Τόσα χρόνια αναξιοκρατίας και διαφθοράς έχουν απομακρύνει τους σοβαρούς ανθρώπους από την δημόσια ζωή. Δεν είναι τυχαίο ότι και τα δύο κόμματα παρουσιάζουν τα ίδια στελέχη εδώ και 20 χρόνια. Ποιος σοβαρός άνθρωπος δέχεται να συναλλάσσεται με κομπιναδόρους, να συζητάει με ανόητους και να παλεύει μάταια με τον πιο παράλογο γραφειοκρατικό μηχανισμό της υφηλίου μετά την πτώση του Ανατολικού Μπλοκ;

Είναι χαρακτηριστική η επιλογή διοικητών νοσοκομείων από τη σημερινή κυβέρνηση: ούτε ένας στους τρεις δεν έχει διοικητική εμπειρία και ούτε ένας στους δέκα σχετική εκπαίδευση. Ως διοικητές επιλέχθηκαν θεολόγος, φιλόλογος, γεωλόγος, εκπαιδευτικός, ναυπηγός, διαιτολόγος, στρατιωτικός χημικός, τελωνειακός, ηλεκτρολόγος…

Και ο Γιώργος; Τι κάνει ο Γιώργος με την διεθνή κουλτούρα και το εκσυγχρονιστικά οράματα; Ο Γιώργος Παπανδρέου ακόμα και να θέλει να αλλάξει το σκηνικό (δεν έχει δείξει καμμία ανάλογη πρόθεση) δεν μπορεί. Τον εμποδίζει το ίδιο του το κόμμα – ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του! Είναι μάλλον τίμιος και καλών προθέσεων αλλά δεν διαθέτει την πυγμή του ηγέτη. Θα ήταν καλός ενδεχομένως για πολιτικός της Σουηδίας ή του Καναδά, όμως είναι απολύτως ακατάλληλος για να τα «βάλει» με τα πιτ-μπουλ που εξέθρεψε ο κομματικός μηχανισμός του πατέρα του. Στηρίζεται σε όσους θα έπρεπε να αποκλείσει για πάντα από την πολιτική ζωή – ακόμα και να στείλει στη φυλακή.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο άνθρωπος που λίγο έλειψε να γίνει πρωθυπουργός, ήταν γνωστό σε όλη την επιχειρηματική «πιάτσα» ότι χρηματίζονταν. Οι πάντες το ήξεραν – προφανώς το ήξερε και ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά τον «τιμώρησε» αποκλείοντάς τον από το ψηφοδέλτιο στις προηγούμενες εκλογές. Τέτοια αυστηρότητα! Κι επειδή όλοι είναι βουτηγμένοι στη διαφθορά, ο ένας «κρατάει» τον άλλον. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κατάπτυστος νόμος περί ευθύνης υπουργών που παραγράφει σε 5 χρόνια κάθε αξιόποινη πράξη όχι μόνο των Υπουργών αλλά και των συνεργατών τους (!), βάσει του οποίου έχουν παραγραφεί οι ποινικές ευθύνες και του Άκη και των νεοδημοκρατών, ψηφίστηκε και από τα δύο κόμματα εξουσίας και ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας του Β. Βενιζέλου, του σημερινού Υπουργού Οικονομικών και του τότε Υπουργού Δικαιοσύνης και σημερινού Προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου!

Μη σας κάνει εντύπωση γιατί δεν υπάρχει συναίνεση των πολιτικών στην Ελλάδα. Η εξήγηση είναι απλή: γιατί ουδέποτε οι διαφορές τους ήταν ιδεολογικές. Πάντα, η εκάστοτε αντιπολίτευση, αντιδρούσε σε κάθε θέση της εκάστοτε κυβέρνησης μόνο και μόνο για να την φθείρει ώστε να έρθει και η σειρά της να κλέψει τα δημόσια έσοδα.

Από την μια πλευρά, λοιπόν, της αντίδρασης σε κάθε μεταρρύθμιση είναι η κρατική μαφία και από την άλλη οι ομιλούντες σκελετοί του Σταλινικού Μουσείου: τα τριτοκοσμικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς. Η μισή κυβέρνηση είναι εναντίον των ιδιωτικοποιήσεων, που υποτίθεται ότι καλείται να εφαρμόσει! Οι συνδικαλιστές του ίδιου του ΠΑΣΟΚ που όλα αυτά χρόνια θεωρούσαν τις δημόσιες υπηρεσίες «χωράφι τους», απεργούν σε κάθε απόπειρα αλλαγής των απαράδεκτων προνομίων τους βυθίζοντας τη χώρα στο χάος. Οι απεργίες τους είναι αυταπόδεικτα παράνομες, κανένας όμως δεν εφαρμόζει τον νόμο. Οι τραμπούκοι της ομάδας κρούσης του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ, εμποδίζουν πλοία να αποπλεύσουν, απαγορεύουν σε εργαζόμενους να πάνε στη δουλειά τους, κλείνουν δρόμους, λιμάνια, αρχαία μνημεία, όποτε το αποφασίσουν χωρίς κανείς να τους ενοχλεί.

Εξοχότατη,

αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα "να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα". Εμείς, οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σάς είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει (ακόμα) αυτή τη θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε. Αλλά για να μπορέσουμε να σας το ανταποδώσουμε και να ξεπληρώσουμε το χρέος που συσσώρευσαν η ανικανότητα και οι μίζες των πολιτικών μας, σας παρακαλούμε: υποχρεώστε τους σε ένα και μόνο πράγμα: να αλλάξουν το κράτος-τέρας που δημιούργησαν. Να καταργήσουν την μονιμότητα της κομματικής τους πελατείας που έχουν διορίσει με απίστευτους μισθούς και προνόμια (θα γνωρίζετε υποθέτω για το «επίδομα έγκαιρης προσέλευσης» που έπαιρνε όποιος απλώς πήγαινε στην ώρα του στη δουλειά του!). Να υποχρεωθούν να εφαρμόσουν κανόνες οικονομικής διαφάνειας στα ίδια τα κόμματα και σε κάθε συναλλαγή του Δημοσίου. Αν δεν τους υποχρεώσετε δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν μόνοι τους! Μην τους δώσετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω, χωρίς αυτή την προϋπόθεση, θα σας το κλέψουν!

Εξοχότατη,

παρ’ όλα αυτά η Ελλάδα μπορεί να μεγαλουργήσει, όπως το έχουν κάνει χιλιάδες Έλληνες μετανάστες, σε χώρες όπως η δική σας, όπως το έχει καταφέρει η ελληνική ναυτιλία. Μόλις το κράτος – αγχόνη σταματήσει να πνίγει όσους έχουν και ιδέες και διάθεση και παραγωγικό σφρίγος, η Ελλάδα θα ανθίσει. Βοηθήστε μας να το πετύχουμε. Απαγορέψτε στους διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς μας εσάς να εξαπατούν, εμάς να εξευτελίζουν και να στερούν από τον κόσμο του αύριο τον πλούτο που μπορεί να προσφέρει το αληθινό Ελληνικό πνεύμα – αυτό που ποτέ δεν έσβησε σ΄αυτόν τον τόπο.

Θάνος Τζήμερος"


http://news247.gr/eidiseis/politiki/epistolh_tzhmeroy_sth_merkel_an_hmoyn_sth_thesh_sas_tha_elega_na_paei_sto_diavolo_h_xwra_ayth.1798041.html

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ;


Δεν ξέρω εάν το έχουμε συνειδητοποιήσει αλλά ζούμε πραγματικά μια πολύ κρίσιμη και Ιστορική στιγμή.Ζούμε την στιγμή που διαπραγματευόμαστε την πραγματική ελευθερία της Ελλάδας μετά την πτώση της Κωνσταντινούπολης!!











Ελλάδα,μια χώρα χιλιοταλαιπωρημένη που είχε την ευλογία και την κατάρα ταυτόχρονα να βρίσκεται σε ένα σημείο πάνω στον χάρτη που είναι υψίστης στρατηγικής σημασίας για πολλούς λόγους αλλά και με μία αξιοζήλευτη ιστορία και πολιτισμό που εξαιτίας αυτών,άνθρωποι με σοβαρά συμπτώματα ανωτερότητας την μίσησαν και την μισούν παράφορα


Θέλω να επικεντρώσω στην επανάσταση του '21 και να αναφέρω περιληπτικά το τι έγινε εκεί...

Η Επανάσταση του '21 και οι αγώνες των Ελλήνων καπηλεύτηκαν και κατευθύνθηκαν από τις ξένες δυνάμεις για δύο πολύ σημαντικούς λόγους.

  • Ο πρώτος λόγος ήταν γιατί ήθελαν να εμποδίσουν την εξάπλωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην υπόλοιπη Ευρώπη και για να το πετύχουν έπρεπε να την εμποδίσουν στην είσοδό της που ήταν η Ελλάδα.

  • Ο δεύτερος λόγος ήταν για να δημιουργήσουν ένα νέο Έθνος-Κράτος που θα είναι προτεκτοράτο τους, καταχρεώνοντας το από τότε με ασυμφώρητα δάνεια για την αγορά όπλων για την απελευθέρωσή του.

Αυτό το μαρτυράει η προέλευση αρκετών "ηρώων" του '21 που ήταν μυημένοι σε Μασονικές Στοές όπως ο Ρήγας Φεραίος,ο Αλ.Μαυροκορδάτος,ο Διονύσιος Σολωμός,η Φιλική Εταιρία που οργανώθηκε με βάση τις αρχές του τεκτονισμού κ.α.
http://argolikivivliothiki.gr/2009/10/07/%CF%84%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7/

Φιλική Εταιρία

Οι μόνοι που αντιδράσανε με τα γνωστά αποτελέσματα ήταν ο Καποδίστριας που τον σκοτώσανε,ο Κολοκοτρώνης που τον φυλακίσανε και ο Άγιος Εθνομάρτυρας Κυπριανός στην Κύπρο που τον έδωσαν στους Τούρκους.
 υ.γ.Θα υπήρχαν σίγουρα και άλλοι αλλά μέχρι τώρα δεν είναι γνωστοί.

Ιωάννης Καποδίστριας
Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ
http://freelakon.pblogs.gr/2009/09/o-apodistrias-iwkths-twn-asonikwn-etairiwn.html

Ο Άγιος Ιερομάρτυρας Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Κυπριανός
ΚΑΤΑ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ
http://www.markoseugenikos.gr/index.php?name=o.kata.masonon.aforismos.agiou.kyprianou

Με λίγα λόγια αυτό που έγινε με την Επανάσταση του '21 ήταν να περάσει η Ελλάδα από την Οθωμανική κυριαρχία στον έλεγχο της Αγγλίας....Της Αγγλίας του ΣΙΩΝΙΣΤΗ Ρότσιλντ και των υποτελών του,μασόνων.

Συνεχίζοντας στην σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας παρατηρούμε ο,τι σε όλα τα καίριες θέσεις τοποθετούνταν μόνο τέτοιοι...

Βασιλείς, πρίγκιπες, πρωθυπουργοί, πατριάρχες, αρχιεπίσκοποι, υπουργοί, στρατιωτικοί, καθηγητές, τραπεζίτες, βιομήχανοι, διπλωμάτες, ποιητές και πολλοί άλλοι επιφανείς άνθρωποι που διαμόρφωσαν με τη δράση τους την ιστορία της Νεότερης Ελλάδας ήταν ελευθεροτέκτονες (δηλαδή μασόνοι).
http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=172012










Δηλαδή η Αγγλία πάντα είχε υπό τον έλεγχό της την Ελλάδα και η πολιτική της εφαρμόζονταν βάσει τα συμφέροντα αυτής ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ των πολιτικών εξελίξεων

Θα προσπεράσω το όσα συνέβησαν για να φτάσουμε στο σήμερα και πως γκρέμισαν όλες μας τις αξίες ισοπεδώνοντας το οτιδήποτε θα μας έδινε την δύναμη να σηκώσουμε ανάστημα απέναντί τους,όπως το πως μέσα στα χρόνια κάνανε ότι περνούσε από το χέρι τους για να μας κρατάνε διχασμένους.Νομίζω αυτές οι κατευθυντήριες εντολές τα λένε ΌΛΑ!!!
http://kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html


Στο σήμερα λοιπόν και αφού κατάφεραν και υπερχρεώσαν όλο τον Ελληνικό λαό



η Ελλάδα για πρώτη φορά έχει την απόλυτη ευκαιρία να σταματήσει να είναι προτεκτοράτο.

ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ!!!



Έχει την ευκαιρία να σταθεί στα δικά της πόδια και να σταματήσει να πληρώνει όλους αυτούς που της πίνουν το αίμα τσακίζοντας διαχρονικά τον Ελληνικό λαό.

Για μένα η απόφαση είναι πολύ εύκολη όσο δύσκολη και να είναι,όσα εμπόδια και αν έχει,όση τρομοκρατία και αποπροσανατολισμό να μας κάνουν,όσο πόνο και αν μου προκαλέσει...


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΛΕΓΕΤΑΙ...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!

Χ.Τ.

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ










Υπεροπλο ΗAARP στο Ακρωτήρι της Κύπρου.




ΥΠΕΡΟΠΛΟ HAARP ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το ανατολικότερο νησί της Μεσογείου, η Κύπρος, βρίσκεται στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων και κοντά στην ευαίσθητη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Αυτό το γεγονός κάνει την θέση της, μια από τις σημαντικότερες γεωστρατηγικές θέσεις στο πλανήτη.

Κάτι που το παραδέχονται από την αγγλική κυβέρνηση, με βάση τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Βρετανίας το 1996, του Μάικλ Πορτίλο όπου χαρακτήρισε τις αγγλικές βάσεις στην Κύπρο ως εθνικό κεφάλιαο για τη Αγγλία λόγω της θέσης της και από τον αγγλικό στρατό χαρακτηρίζοντας τη βάση του Ακρωτηρίου ως την πιο σημαντική βάση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο αγγλικός στρατός κατέχει στρατιωτικές βάσεις στην Κύπρο, κατάλοιπα της αποικιοκρατίας ή vestiges of colonialism, όρος των Ηνωμένων Εθνών όπου απαγορεύει τα λεγόμενα κυριαρχικά δικαιώματα πρώην αποικιοκρατικών δυνάμεων σε πρώην αποικίες.

Οι Άγγλοι, με τη Συνθήκη Εγκαθίδρυσης το 1960, διατηρεί το 3 % του κυπριακού εδάφους υπό μορφή στρατιωτικών βάσεων σε διάφορα σημεία του νησιού και πιο συγκεκριμένα :

  • στρατιωτική βάση στη Δεκέλεια ( κοντά στη Λάρνακα )
  • αεροπορική βάση στο Ακρώτηρι και την επιστάθμια Επισκοπής
  • στρατιωτική βάση για λειτουργία ραντάρ στην κορυφή του Τροόδους
  • μικρό τμήμα του αεροδρομίου Λευκωσίας που βρίσκεται στη νεκρή ζώνη
  • χρησή εδάφους στο Εθνικό Πάρκο Ακάμα για τη διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων

Η βάση στο Ακρωτήρι Λεμεσού, είναι η πιο σημαντική βάση των Άγγλων στο νησί και βρίσκεται στις γεωγραφικές συντεταγμένες 34 37 N, 32 58 E. Εκεί υπάρχουν οι εγκαταστάσεις του HAARP, αεροπορική βάση που υποστήριζει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις τόσο στο Αφγανιστάν, τόσο στο Ιράκ. Δικαίως ο χαρακτηρισμός στο οποίο έχει αποδοθεί στην Κύπρο ως το χερσαίο αεροπλανοφόρο του ΝΑΤΟ.

Επίσης από την αεροπορική βάση του Ακρωτηρίου διαχειρίζονται το πρόγραμμα αεροψεκασμών της ατμόσφαιρας με βαρέα μέταλλα, όπως αλουμίνιο ή βάριο (chemtrails).

HAARP

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τις εγκατάστασεις του συστήματος HAARP στην Κύπρο και συγκρίνονται με αντίστοιχες εγκατάστασεις HAARP στην Αλάσκα.

HF Ionosonde Antenna

Διακρίνουνται δύο ονομαζομένες Pluto, ύψους 96 μέτρων και πλάτους 200 μέτρων η μεγάλη και ύψους 58 μέτρων και πλάτους 100 μέτρων η πιο μικρή. Η λειτουργία αυτών των αντέννων είναι η συλλογή των ανακλωμένων κυμάτων προς τη Γη και λόγω ότι οι χρησιμοποιούμενες συχνότητες είναι σχετικά χαμηλές είναι τεράστιων διαστάσεων και υψηλού κόστους.





http://www.katohika.gr/2012/05/haarp-eiscat.html

ΕΦΑΡΜΟΓΗ CODEX ALIMENTARIUS ΣΤΗ ΓΑΛΙΑ




Φορολόγηση και απαγόρευση της επαναχρησιμοποίησης σπόρων για τους Γάλλους αγρότες Ένα νέο αυστηρό νομοσχέδιο που θα επιβάλλει την καταβολή δικαιωμάτων χρήσης των σπόρων και περιορίζει την ελεύθερη ιδιοπαραγωγή ψηφίσθηκε πρόσφατα από το Γαλλικό κοινοβούλιο. Η νέα νομοθεσία επιβεβαιώνει την γενικότερη τάση στην Ε.Ε. περιορισμού των δικαιωμάτων των αγροτών επί της χρήσης των σπόρων καθώς εντείνει και τις ανησυχίες για τις δυνητικές επιπτώσεις στην αγροτική βιοποικιλότητα.
Για τους Γάλλους αγρότες η ελεύθερη χρήση σπόρων δείχνει πολύ σύντομα να γίνεται ανάμνηση. Οι ιδιοπαραγώμενοι σπόροι, γνωστοί ως "σπόροι αγροκτήματος," επιλέγονται από τους αγρότες από τη δική τους σοδειά και διατηρούνται για φύτευση την επόμενη χρονιά. Εδώ και μερικές δεκαετίες, αυτό είχε πρακτικά περιοριστεί κατά πολύ, ιδιαίτερα από τότε που οι σπόροι προστατεύονται από το Πιστοποιητικό Φυτικών Ποικιλιών (PVC), ή αλλιώς του δικαιώματος ιδιοκτησίας που ανήκει αποκλειστικά στους "ιδιοκτήτες" των σπόρων. Η επαναχρησιμοποίηση αυτών των σπόρων προς φύτευση ήταν θεωρητικά απαγορευμένη, αν και στη πραγματικότητα, η πρακτική της επαναχρησιμοποίησης των σπόρων ήταν ευρέως ανεκτή στη Γαλλία...Ωστόσο, από τώρα και στο εξής η νομοθεσία θα γίνει πολύ πιο αυστηρή σύμφωνα με ένα νομοσχέδιο του κεντροδεξιού κόμματος Γαλλικού κόμματος UMP το οποίο εγκρίθηκε στις 28 Νοεμβρίου από το Γαλλικό κοινοβούλιο. “Από τις 5.000 φυτικές ποικιλίες που καλλιεργούνται για εμπορικούς σκοπούς στηΓαλλία, οι 1.600 προστατεύονται με πιστοποιητικό PVC αντιστοιχώντας στο 99% των καλλιεργούμενων ποικιλιών" εξηγεί ο Delphine Guey, της Εθνικής Διεπαγγελματικής Ομάδας Σπόρων (NISG). Ωστόσο, μέχρι σήμερα, και σύμφωνα με το Εθνικό Συντονιστικό για την Υπεράσπιση των Σπόρων Αγροκτήματος (CNDSF), περίπου το ήμισυ των καλλιεργούμενων σιτηρών επαναχρησιμοποιούνται για φύτευση από τους αγρότες, κάτι που είναι σχεδόν πάντα “παράνομο”. Φαίνεται, παρόλα αυτά, ότι ο καιρός της "νομικής αβεβαιότητας" έχει παρέλθει: Σύμφωνα με το Γαλλικό Υπουργείο Γεωργίας "..οι σπόροι δεν θα μπορούν να απαλλάσσονται από τη φορολογία, όπως συμβαίνει έως σήμερα." Το νομοσχέδιο του κόμματος UMP ουσιαστικά ερμηνεύει έναν Ευρωπαϊκό κανονισμό από το 1994 σχετικά με τις φυτικές ποικιλίες, ο οποίος μέχρι τώρα δεν ήταν σε ουσιαστική ισχύ στη Γαλλία. Κατά συνέπεια, οι αυτοπαραγώμενοι σπόροι, οι οποίοι μέχρι πρότινος βρίσκονταν υπό ένα καθεστώς ανοχής της ύπαρξης τους, έχουν πια ..νομιμοποιηθεί, με την προϋπόθεση βέβαια ότι πρέπει να δοθεί κάποια “αποζημίωση στους ιδιοκτήτες του πιστοποιητικού PVC” - εννοώντας, το να πληρώνονται οι εταιρείες σπόρων - “με στόχο αυτές να συνεχίσουν να αφιερώνουν την δύναμη τους στην έρευνα και τη συνεχή βελτίωση των γενετικών πόρων", όπως αναφέρει το κείμενο του νόμου. Εξαίρεση στο παραπάνω αποτελούν γεωργοί που παράγουν λιγότερους από 92 τόνους σιτηρών. Από το 2001, η νομοθεσία αυτή είχε εφαρμογή είχε εφαρμογή μόνο σε ένα είδος, το σιτάρι για παρασκευή ψωμιού. Ονομάζεται "αναγκαία εθελοντική συνεισφορά» και συλλέγονταν από τις σποροπαραγωγικές ενώσεις. Οι καλλιεργητές έπρεπε να καταβάλουν 50 σεντς/τόνο κατά την συγκομιδή του σιταριού. Αυτό το σύστημα τώρα θα επεκταθεί σε μια ανοικτή λίστα 21 ειδών, λέει ο Xavier Beulin, πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων (NFAPU). Με λίγα λόγια, σύμφωνα με τον Guy Kastler, Διευθύνων Σύμβουλο του Δικτύου σπόρων και μέλος της συνομοσπονδίας Αγροτών "για τα μισά από τα καλλιεργούμενα είδη – όπως σόγια, φρούτα, λαχανικά – η επαναχρησιμοποίηση των σπόρων μας θα είναι απαγορευμένη, και για τα άλλα μισά - σιτηρά και κτηνοτροφικά είδη – θα πρέπει να πληρώνουμε για να τα επαναχρησιμοποιήσουμε". Έρχεται η ιδιωτικοποίηση των σπόρων; Πολλές οικολογικές και αγροτικές ενώσεις φοβούνται μια σημαντική παρέμβαση από τις σποροπαραγωγικές εταιρείες στη πρόσβαση σε σπόρους μέσα από δικαιώματα ιδιοκτησίας τα οποία θα επεκταθούν σε διάφορες καλλιέργειες και τα παραγόμενα προϊόντα τους. Με την εν λόγω φορολόγηση, "ακόμη και οι αγρότες που χρησιμοποιούν εμπορικούς σπόρους θα πρέπει να πληρώνουν για τους σπόρους τους," επισημαίνει ο Guy Kastler. Οι φόβοι που διατυπώνονται είναι το ποσοστό των σπόρων αγροκτήματος που χρησιμοποιείται θα μειωθεί καθώς αυτοί θα ακριβύνουν και θα γίνουν έτσι λιγότερο ελκυστικοί για τους αγρότες. Μεταξύ φόρων και απαγόρευσης επαναχρησιμοποίησης των δικών τους σπόρων, οι αγρότες θα φορολογούνται όλο και περισσότερο κάθε φορά, χωρίς πλέον να τους παράγουν, αλλά με το αγοράζουν κάθε χρονιά τους σπόρους τους. Με τον τρόπο αυτό υπάρχει ο φόβος ότι θα υπάρξει αύξηση της εξάρτησης από την βιομηχανία σπόρων. Από την άλλη μεριά ο Xavier Beulin πιστεύει πως εξασφαλίζεται έτσι η συνεισφορά από τον καθένα στην έρευνα των καλλιεργούμενων σπόρων, δεδομένου ότι αυτοί γενικότερα προέρχονται από τους σπόρους αγροκτήματος. Κάνοντας έναν παραλληλισμό με ένα νόμο που αποσκοπεί στην “προστασία των δημιουργών” ταινιών και μουσικής, ο πρόεδρος της NFAPU υποστηρίζει ότι είναι "φυσιολογικό όσοι χρησιμοποιούν σπόρους αγροκτήματος να συμμετέχουν επίσης στη χρηματοδότηση της δημιουργίας νέων ποικιλιών, δεδομένου ότι η αυτοί οι ίδιοι θα επωφεληθούν”. Αντικρούοντας αυτό το επιχείρημα, η Ένωση Αγροτικού Συντονισμού τονίζουν στην ιστοσελίδα τους ότι ο Beulin Xavier δεν είναι μόνο ο επικεφαλής της Εθνικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Ενώσεων NFAPU, αλλά και διευθυντής της ομάδας Sofiproteol, “η οποία αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης ομάδας γαλλικών εταιρειών σπόρων όπως η Euralis SEMENCES, Limagrain κ.α.”. Έρχεται η απώλεια της βιοποικιλότητας; Ένας περαιτέρω φόβος είναι ο αντίκτυπος του μέτρου αυτού στη γεωργική βιοποικιλότητα. Προφανώς, φυτεύοντας συνέχεια μόνο μια ποικιλία -κάτι που σχεδόν πάντα προκύπτει από την έρευνα- δεν αυξάνει τη βιοποικιλότητα. Ο Guy Kastler προτείνει ότι με την χρήση ιδιοπαραγώμενων σπόρων "νέα χαρακτηριστικά εμφανίζονται τα οποία επιτρέπουν στο φυτό να προσαρμοστεί καλύτερα στο έδαφος, το κλίμα, τις τοπικές συνθήκες. Με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατόν να μειωθεί η χρήση λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων. Από την άλλη πλευρά, η βιομηχανία σπόρων προσαρμόζει τα φυτά τους στα δικά τους λιπάσματα και φυτοφάρμακα, έτσι ώστε να είναι τα ίδια παντού τείνοντας να δημιουργήσουν ομοιομορφία των φυτών, όπου και αν καλλιεργούνται“. Προς ένα καθεστώς πατεντών Το πιστοποιητικό PVC στη Γαλλία είναι μια εναλλακτική λύση για τις πατέντες σε ζωντανούς οργανισμούς, που είναι σε ισχύ, για παράδειγμα, στις ΗΠΑ. Αυτό το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας καταχωρείται από εταιρείες η οποίες, μέσω της έρευνας, έχουν δημιουργήσει υβριδικές ποικιλίες και έχουν μονοπώλιο της πώλησης των σπόρων [για αρκετά χρόνια] από τα είδη αυτά, όπως συμβαίνει στη Γαλλία για περίπου 450 είδη. Ορισμένοι, όπως ο Guy Kastler, φοβούνται ότι αυτό θα είναι ευνοϊκό για το καθεστώς πατεντών το οποίο περιορίζει τα δικαιώματα των αγροτών να χρησιμοποιούν ελεύθερα προστατευόμενους σπόρους. Σε κάθε περίπτωση, σε αντίθεση με το πιστοποιητικό PVC, η πατέντα απαγορεύει εντελώς στους αγρότες να καλλιεργούν [πατενταρισμένους] σπόρους που προέκυψαν από ιδία παραγωγή, με ή χωρίς αποζημίωση, σύμφωνα με Delphine Guey. Αυτή συμβαίνει ήδη με τις γενετικά τροποποιημένες ποικιλίες (μεταλλαγμένα) που ανήκουν στην αμερικανική εταιρεία Monsanto, η οποία, σύμφωνα με την Marie-Monique Robinin στο ντοκιμαντέρ “Ο Κόσμος Σύμφωνα με την Monsanto”, έχει δημιουργήσει ένα είδων "αστυνομικών σπόρων" που ειδικεύονται στην παρενόχληση των αγροτών που φυτεύουν ή ανταλλάσσουν “παράνομα” [πατενταρισμένους] σπόρους δικιάς τους παραγωγής. Η άλλη διαφορά με τις πατέντες είναι ότι το πιστοποιητικό PCV επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να χρησιμοποιούν ελεύθερα προστατευόμενες ποικιλίες, επωφελούμενοι των γενετικών πόρων τους και να δημιουργήσουν νέες ποικιλίες. Έτσι, η χρήση ενός γονιδίου από το ένα φυτικό είδος δεν επιτρέπει τη χορήγηση πατέντας, και ως εκ τούτου την πλήρη ιδιοποίησή του. Η διαφοροποίηση αυτή επέτρεψε, σύμφωνα με Delphine Guey, τη διατήρηση της ποικιλίας των γαλλικών εταιρειών σπόρων. Και τουλάχιστον επέτρεψε στους παραγωγούς επιλέξουν από μια ευρύτερη ποικιλία ποικιλιών. Ωστόσο, αν και η κατοχύρωση πατέντας σε έμβιους οργανισμούς δεν επιτρέπεται στη Γαλλία, η πατεντοποίηση φυτικών γονιδίων ήδη υφίσταται και η τάση αυτή συνεχώς αυξάνεται.

πηγή: Le Monde


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/05/codex-alimentarius.html#ixzz1wOlhQKjf

ΑΤΖΕΝΤΑ 21:ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ 90% +ΒΙΝΤΕΟ

«Ένας συνολικός πληθυσμός 250 - 300.000.000 ανθρώπων και η κατά 95% πτώση από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικά».
Ted Turner (Ιδρυτής του CNN )
«Οι κύριοι στόχοι μου θα ήταν η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού σε περίπου 100 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο και εξάλειψη της βιομηχανικής υποδομής. Τότε θα δείτε την άγρια ​​φύση, πλήρη σε κάθε είδος να επιστρέφει σε όλο τον κόσμο».
Dave Foreman, συνιδρυτής του Earth First.
«Οι αρνητικές επιπτώσεις της αύξησης του πληθυσμού σε όλα τα οικοσυστήματα του πλανήτη μας γίνεται όλο και πιοσυγκλονιστικά εμφανής».
David Rockefeller.
Σε ανάλογο πνεύμα είναι και ο Bill Gates
H Ατζέντα 21 δεν είναι παρά... εφιαλτικές (για να μην πω οργουελικές) προτάσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσα στον 21ο αιώνα: παγκόσμια οικονομική δικτατορία, κατάργηση εθνικής κυριαρχίας και ατομική ιδιοκτησίας, αναδιάρθρωση των οικογενειών. Απώτερος σκοπός είναι ο αθόρυβος, δίχως πόλεμο, αφανισμός του πληθυσμού ολόκληρου του πλανήτη στο 80-90%.
Πρόσχημα, για την επίτευξη των παραπάνω, είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη και γενικότερα η κλιματική αστάθεια (σύμφωνα πάντα με την Αgenda 21 και το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ (UNEP).

Ωστόσο, σχετικοί επιστήμονες και καθηγητές πανεπιστημίων διατείνονται ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος κάποιας κλιματικής αποσταθεροποίησης, επίσης ότι –κι αν ακόμα συμβαίνει– δεν μπορεί να είναι ανθρωπογενή.

Τι προτείνει η Agenda 21:
  • Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν: κάθε κράτος ξεχωριστά θα πρέπει να κάνει νόμους, σύμφωνα με τους οποίους οι πολίτες τους δεν θα ενεργούν σαν πολίτες αυτών των κρατών αλλά σαν παγκόσμιοι πολίτες, οι οποίοι παγκόσμιοι πολίτες θα υπακούν στα Ηνωμένα Έθνη. Αυτή η δήλωση (12/9/2003) υπονοεί την Παγκόσμια Κυβέρνηση αλλά και την Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση.
  • Σύμφωνα με τις αποφάσεις (31/5/1976): προοδευτικήεκμηδένιση των τοπικών εκκλησιών και θρησκειών, προκειμένου να καθιερωθεί σταδιακά μία παγκόσμια θρησκεία, η οποία πιθανότατα θα έχει ως αντικείμενο λατρείας την «Μητέρα Γη», όπως ακριβώς γινόταν και παλιά στα παραδοσιακά-παγανιστικά συστήματα απόδοσης τιμών. Η εδραίωση μίας και μοναδικής θεότητας προωθείται πίσω από την συνάντηση του Πάπα και του Αρχιεπισκόπου (Απρίλιος 2001) αλλά και κατά τηνσυμπροσευχή που πραγματοποιήθηκε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και άλλους θρησκευτικούς ηγέτες εκτός χριστιανισμού, μπροστά στο είδωλο της Γαίας.
  • Κάθε είδους ιδιοκτησία (κρατική, εθνική, ιδιωτική, κτιρίων, κατοικιών, γης, πάσης φύσεως ζώων, αγρών) θα περιέλθει στην διαχείριση του ΟΗΕ ο οποίος, σύμφωνα με την UNCCD (United Nation Convention to Combat Desertification), θα έχει «πλήρη και απόλυτο» έλεγχο του 70%,, τουλάχιστον, της γης, στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας δεν θα συμβαίνουν ανθρώπινες δραστηριότητες, προκειμένου η Φύση να μπορέσει να αναπτυχθεί όπως της αρμοζει. Οι άνθρωποι θα μεταφερθούν (εξοριστούν) σε ειδικές πόλεις ή/και νησιά όπου θα ζουν υπό πλήρη έλεγχο, όπως ακριβώς έχει ήδη αρχίσει και εφαρμόζεται στο New Jersey. Κάποια στιγμή κάε είδους ιδιοκτησία θα είναι παράνομη.
  • Θα επιτρέπεται η τριμελής οικογένεια (πολιτική του ενός παιδιού), ενώ για κάθε παραπανίσιο παιδί, από τα επιτρεπόμενα, θα πληρώνεται φόρος.
Η εφαρμογή όλων αυτών που αναφέραμε συγκεντρωτικά και σε περίληψη, οδηγούν στον περιορισμό της βιομηχανίας, στον περιορισμό της κτηνοτροφίας, στον περιορισμό του μορφωτικού επιπέδου, στον περιορισμό του βοιωτικού επιπέδου, στον περιορισμό της οικογένειας, στονπεριορισμό της ανθρωπότητας όπως πολύ σωστά διατύπωσε και ο φίλτατος Ted Turner (αρχή της παρούσας ανάρτησης) βάζοντας αριθμούς (δηλαδή μείωση στο 95% του παγκόσμιου πληθυσμού) στα εξής:
«Ένα ακόμα θετικό σημείο είναι πως οι ρυθμοί αύξησης του πληθυσμού έχουν μειωθεί παγκοσμίως[…]» ΙΙ, 8

« Η σημερινή πτώση των ρυθμών αύξησης του πληθυσμού θα πρέπει να προωθείται περαιτέρω με εθνικές και διεθνείς πολιτικές […]» ΙΙΙ, 30. (Agenda 21, κείμενο Ηνωμένων Εθνών S/19-2 στις 19/9/1997).

Ένας από τους πολλούς τρόπους εφαρμογής μη αύξησης πληθυσμού, είναι τα γνωστά μας chemtrails,
κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο πρώην διευθυντής του FBI, Ted Gunderson. Όλα τα παραπάνω έχουν αποφασιστεί και υπογραφεί στις 14 Ιουνίου 1992, στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο της Βραζιλίας, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, από 178 κυβερνητικές αντιπροσωπείες κρατών μελών του ΟΗΕ (συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας), μέλη ΜΚΟ, τοπικών αρχών, αντιπρόσωπους αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών οργανώσεων 120 χωρών και βασίζονται στο «Report FromThe Iron Mountain».








πηγη http://www.katohika.gr/2012/05/21-90-videos.html

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ο Μπαρόζο κι οι άλλοι ηγέτες της ΕΕ πραγματοποίησαν συνδιάσκεψη με τους αρχηγούς των Ευρωπαϊκών μασωνικών στοών!!!



Βασίλειος Πάτκας
Ο σεβαστός αυτός ύπατος μεγάλος ταξιτζής, συγνώμη, ταξιάρχης του έθνους φωτογραφίζεται ως γκρούπι με τους δημίους του ελληνικού λαού, κ.κ. Φαν Ρόμπα, Μπαρ-ούζο και Μπούζουκα. Ως εδώ καλά. Όλοι έχουν το δικαίωμα να φωτογραφίζονται με τα ινδάλματά τους.



2,15 ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ
http://www.youtube.com/watch?v=7ioSiKS6zN4

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δέχθηκαν τους αργηγούς των Ευρωπαϊκών Μασωνικών Στοών και πραγματοποίησαν συνδιάσκεψη μαζί τους για το μέλλον της Ευρώπης!...
Παρακολουθείστε σχετικό βίντεο υποδοχής τους ΕΔΩ.
Στο τέλος της συνδιάσκεψης ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μπαρόζο, προέβη σε δηλώσεις για την κοινή συνεργασία των μασωνικών στοών και της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε ένα σχεδόν ανύπαρκτο ακροατήριο!... Παρακολουθείστε το ΕΔΩ.

Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω κύριος(Βασίλειος Πάτκας) ανήκει στην ας την πούμε “ανανεωτική” πτέρυγα, τον “εξωστρεφή” τεκτονισμό. Ποιος είναι αυτός; Στο εξωτερικό θεωρείται αυτός που ακολουθεί την γαλλική, “ριζοσπαστική” παραφυάδα της μασονίας και που αντιπαθεί την αγγλική μούχλα. Με κάποιους όρους μπαίνει στο παιχνίδι της “ανανέωσης” και ο Αμερικάνικος τεκτονισμός. Στην νέο-Ελλάδα τα πράγματα είναι -ως συνήθως- πιο μπερδεμένα. Εδώ είσαι ό,τι προλάβεις να δηλώσεις. Η Γαλλική στοά είναι το κατεστημένο και η παραδοσιακή Αγγλική ο νεωτερισμός. Βάλτε και λίγο Αμερικάνικη στοά μέσα, ανακατέψτε τα, ρίξτε μια πρέζα ρουφιανόσκονη, λίγο καρότο, λίγο ψιλοκομμένο μαστίγιο, τρείς μύτες από ρίζες μανδραγόρα, μισό αποξηραμένο αρχίδι νυχτερίδας, βράστε τα σε σιγανή φωτιά για 666 λεπτά και η μασονική σούπα είναι έτοιμη. Για να μην χάνετε τον χρόνο σας και πελαγώνετε χωρίς λόγο, οι τύποι είναι μια ακόμη παρεούλα με ποδίτσες από τις κάμποσες που ευδοκιμούν στη χώρα. Σε τι διαφέρουν από τους άλλους θα το καταλάβετε πιο κάτω.

Ειρήσθω εν παρόδω, βλέπουμε το χάος που βασιλεύει στη υπόλοιπη νεο-ελληνική θεατρική σκηνή όχι μόνο να επικρατεί και στις μασονικές κοινότητες αλλά να προηγείται και χρονικά του πρώτου. Τρικλοποδιές, ξεκατινιάσματα, δολοπλοκίες, ρουφιανιλίκια, κλίκες, διαρρήξεις, δικαστήρια, καρατομήσεις, λασπολογία. Όλα χύμα στα μαγαζάκια των γεωμετρών.


Κρίμα. Τουλάχιστον στο παρελθόν κρατώντας τα της Στοάς εν τη Στοά, οι λιλιφόροι αυτοί θεράποντες της αλήθειας είχαν κάποια επίφαση σοβαρότητας. Τώρα σου δίνουν την εντύπωση ότι όπου να ‘ναι θα βγούν να τσακωθούν στα Παρατράγουδα με την Πάνια διαιτητή. Αρκετοί από δαύτους είναι δόκτορες επιστημών και θα περίμενε κανείς κάποιο επίπεδο, κάποιον εκλεπτυσμό.

…Παπάρια μάντολες. Τσακώνονται σαν υποψήφιες σε επαρχιακά trans καλλιστεία. Τσίχλες στις γόβες, πιπέρια στα κραγιόν, καφέδες στις βυζοθήκες. Μερικά από αυτά που γράφουν και λένε ο ένας στον άλλον θα μπορούσα άνετα να τα δημοσιεύσω στην Μαύρη Φατρία και να κάνουν “κο-κο-κο” πάλι οι γνωστοί αγάμητοι ότι είμαι χυδαίος. Τέλος πάντων, ως βωμολόχος χαιρετίζω την στροφή του ελληνικού τεκτονισμού στο μπινελίκι και εύχομαι εις ανώτερα και πάντα τέτοια.

Για να ξανάρθουμε και στο θέμα, τα συγκεκριμένα μασόνια στο ιστολόγιό τους ως προς την πολιτική κατάσταση υιοθετούν αυτά που υποστηρίζει η πλειοψηφία των πολιτών. Μόνο στο πολύ πιο ανώδυνο, ειρηνικό και φλού. Μην πατήσουν και καμιά μπανανόφλουδα δηλαδή. Για πλήρη απαλλαγή από την πολιτική κάστα των απατεώνων μιλάνε, για τον βρώμικο ρόλο του παπαδαριού λένε, για την γενική κατάπτωση του έθνους και των θεσμών ωρύονται. Ούτε κουβέντα όμως σχετικά με το επαχθές χρέος και τα παράνομα πανωτόκια του. Μόνο η έκδοσηενός βιβλίου σταΓαλλικά. “L'effacement des dettes, une solution à la crise mondiale” - Ina Piperaki & Jean Michel Reynaud. (Η διαγραφή των χρεών, μια λύση στην παγκόσμια κρίση). Προφανώς αναφέρεται στο παγκόσμιο “χρέος” και σε κάποια ελεημοσύνη εκ των άνω. Από ευχές και παγκόσμιες θεωρίες χορτάσαμε. Μιλιά για το τσαλαπάτημα του συντάγματος της εδώ αποικίας από την ληστοσυμμορία του αδ. Μπαρρόζο. Όμως πέρα από το ΤΙ ΛΕΕΙ κανείς, μήπως έχει σημασία το ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ;
Όπως ανέφερα πιο πάνω, οι συγκεκριμένοι κύριοι ισχυρίζονται ότι αποτελούν την “υγιή” πτέρυγα, τον “αυθεντικό” τεκτονισμό. Που το βασίζουν αυτό παίρνει πολλή συζήτηση και δεν είναι της παρούσης να μπλέξουμε με τα πίτουρα. Με δυό λόγια, αν παρομοιάσουμε την μασονία με τα όργανα τήρησης της τοκογλυφικής τάξεως, αυτοί οι “αυθεντικοί” είναι οι “καλοί” μπάτσοι. Πιο πέρα είναι η “συντηρητική” πτέρυγα (οι “κακοί” μπάτσοι) και πιο πίσω η αόρατη πτέρυγα (οι μυστικοί μπάτσοι). Αν υπάρχει ένα θέμα στο οποίο οι δύο πρώτες πτέρυγες συμφωνούν απόλυτα, είναι ότι η αόρατη τρίτη πτέρυγα δεν υφίσταται. Είναι όμως έτσι;


Εκ πρώτης όψεως οι τύποι σου δίνουν την εντύπωση ότι το έχουν πάρει στα σοβαρά το μασονιλίκι. Ότι δηλαδή είναι “αναζήτηση της αλήθειας” και “σπουδή στον εσωτερισμό” και “εμβάθυνση στις πανανθρώπινες αξίες”, και άλλα ωραία και γραφικά της εποχής του φραμασόνου συγγραφέα του Σέρλοκ Χόλμς. Αναπόφευκτα γεννιέται το ερώτημα: Αν οι κύριοι αυτοί σύμφωνα με το καταστατικό τους δεν συζητούν πολιτικά, θρησκευτικά και επαγγελματικά θέματα, τότε πώς κέρατα περνούν την ώρα τους στις τεκτονικές αίθουσες; Μήπως τα αρχαία τελετουργικά είναι μια παραμύθα και οι Στοές δεν είναι παρά κυριλέ καφενεία όπου κυριαρχούν η μπιρίμπα και το τάβλι;
Κοντολογίς δύο πράγματα μπορούν να συμβαίνουν:
Ή όντως ο τεκτονισμός είναι άσχετος με όσα συνωμοτικά του καταλογίζουν και επομένως βάλλεται άδικα.

Ή οι τύποι μας κοροϊδεύουν ασύστολα όπως κάνουν όλοι οι φορείς εξουσίας τόσα χρόνια.


Μια προσεκτική ανάλυση της πρώτης φωτό θα βοηθούσε ίσως να αντιληφθούμε κάποιες λεπτομέρειες. Αν δεν κάνω λάθος αυτοί οι τρεις κορυφαίοι ευρωρουφιάνοι έχουν και σημαντικότερες δουλειές να κάνουν αυτή την κρίσιμη στιγμή της ιστορίας. Ακόμα και στα διαλείμματα του “λειτουργήματός” τους έχουν πιο σοβαρές ασχολίες από το να ποζάρουν για φωτογραφία με τον κάθε τυχάρπαστο τουρίστα των Βρυξελλών ο οποίος μετά θα μπορεί να πάει στους φίλους του και να πει “Κοιτάχτε ρε μαλάκες με ποιούς ήμουνα” και οι άλλοι να μείνουν όντως μαλάκες.

Όμως για παρατηρήστε καλά την φωτογραφία. Εμένα σε καμία περίπτωση δεν μου μοιάζουν οι τρεις τρομοκράτες του ευρωπαίου φορολογούμενου με τύπους που εκτελούν κάποια αγγαρεία για δημόσιες σχέσεις. Πουθενά δεν μπορώ να διακρίνω την αναπόφευκτη βαριεστημάρα του ανώτερου όταν φωτογραφίζεται με έναν κατώτερο ή έστω με κάποιον άσχετο. Ίσα-ίσα, για τσεκάρετέ τους καλά πόσο φουσκωμένοι είναι από υπερηφάνεια, λες και φωτογραφίζονται με τον Πάπα ή με τον ηγέτη κάποιας υπερδύναμης. Αν ρωτήσεις έναν αδαή πιτσιρικά ποιος από τους 4 είναι ο γκρούπι στη φωτό, θα σου πεί “δεν ξέρω”. Μοιάζουν κι οι τέσσερις με νίντζα. Σαν να είναι έτοιμοι να βγούν έξω από το καρέ και να μας πλακώσουν όλους στις μπουνιές.

Αν προσθέσει κανείς το γεγονός ότι ο προσκεκλημένος βρίσκεται στο κέντρο του κάδρου, λογικό είναι να συμπεράνει ότι ο κύριος με την ποδίτσα δεν αντιμετωπίζεται ως λεχριτο-τουρίστας ή περιστασιακός επιδρομέας του ευρωμπουφέ, αλλά ως φορέας κάποιας εξουσίας. Ποιάς εξουσίας όμως αφού ο συγκεκριμένος κύριος δεν είναι ούτε πρωθυπουργός, ούτε αρχιεπίσκοπος, ούτε καν εφοπλιστής;

Και ξαναρωτώ: Ποιος είναι ο κύριος Πάτκας; Ποια είναι η εξουσία που εκπροσωπεί; Ποια είναι η ποσοτική και η ποιοτική της επιρροή στις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις; Ποια είναι η συμβολή του κυρίου αυτού στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της χώρας την οποία εκπροσωπεί και βάσει ποίων κριτηρίων επιλέχθηκε μαζί με τους ευρωπαίους αδελφούς του να διαβουλεύεται με τα ανώτατα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
Μοιραία αυτή η ερώτηση σέρνει πίσω της τρείς υπο-ερωτήσεις βαγονέτα:
1. Τι είναι το Bureau of European PolicyAdvisers (B.E.P.A. , πρώην G.O.P.A. , πρώηνF.S.U.) και τι ρόλο παίζει;
2. Ποιοι είναι αυτοί που προσκαλούνται στις συγκεντρώσεις του Β.Ε.Ρ.Α. και ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν τους ευρωπαίους πολίτες και να εκφράσουν απόψεις που λαμβάνονται -έστω και συμβουλευτικά- υπ’ όψιν για την διαμόρφωση της ευρωπαϊκής πολιτικής;
3. Γιατί στην ευγενή αυτή συγκέντρωση των ευρωμασόνων στις Βρυξέλλες στις 30.11.11 κλήθηκε η στοά Δελφοί και δεν κλήθηκε αντί αυτής η Μεγάλη Στοά της νέο-Ελλάδος δηλαδή οι “κακοί μπάτσοι” ή έστω και οι δύο Στοές; Τι έγινε, δεν έφταναν τα τραπέζια και οι καρέκλες για να βολευτούν όλοι οι μασονικοί πρωκτοί;


Δεν έχω πολλές απαιτήσεις από τους αναγνώστες μου. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει την δόμηση των πόλων εξουσίας και τους κατά τόπο και χρόνο συσχετισμούς τους. Πολύ περισσότερο δεν οφείλει να γνωρίζει τα ντόπια και τα διεθνή μασονικά ξε-σχίσματα, τις υπόγειες κοκορομαχίες και τους φανερούς σκυλοκαβγάδες μεταξύ των αυτών των υπέρμαχων της “Ελευθερίας”, της “Ισότητας” και της ...“Αδελφότητας”.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης (για το δικό του καλό) είναι το τι ρόλο παίζει ο καθένας σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται πολυ-πολιτισμική κοινωνία και ποιοι τον κοροϊδεύουν συστηματικά. Αν όλοι αυτοί οι ευγενείς κύριοι που προσκαλούνται στο Β.Ε.Ρ.Α. δεν ασχολούνται με τα εγκόσμια και δεν έχουν κανενός είδους εξουσία –όπως διαλαλούν οι ίδιοι- για ποιο λόγο οι δερβέναγες της ευρωπαϊκής γυφτοσυμμορίας να χάνουν τον χρόνο τους μαζί τους;

Φυσικά το ίδιο ερώτημα ισχύει για τους παπάδες, ραββίνους, μουλάδες, γκουρού και όλο αυτό το θρησκειακό κοπριταριό που επίσης προσκαλείται στα γεύματα “εργασίας” του Β.Ε.Ρ.Α. και που σαβουρώνει και μπεκροπίνει σε βάρος του φορολογούμενου. Ούτε κι αυτοί ασχολούνται με τα εγκόσμια κατά την δήλωσή τους. Έλα όμως που ΑΛΛΑ λένε οι τραπεζικοί λογαριασμοί των ιερών αυτών τεράτων καθώς και το αστυνομικό δελτίο. Όμως με τους ρασοφόρους επιχειρηματίες του Παντογνώστη ΔΑΙΜΟΝΑ και τους αυτοδιορισμένους “υπουργούς εξωτερικών” θα ασχοληθούμε στο Β Μέρος του άρθρου.


Τον Ιούνιο του 9008 (2008 για τους βαρβάρους) είχε γίνει στην Αθήνα ένα Διεθνές Μασονικό Συνέδριο υπό την αιγίδα της Στοάς “Δελφοί”, προεδρεύοντος του κυρίου Πάτκα.


Απολαύστε το τότε μήνυμα του Μπαρρόβιου ευρωνταβατζή:

“…Χαιρετίζω τις πολυάριθμες Τεκτονικές Δυνάμεις που είναι σήμερα συγκεντρωμένες στην Αθήνα στα πλαίσια του Διεθνούς Συνεδρίου «Κτίζοντας την Ευρώπη - Κτίζουμε τον Κόσμο» και τους απευθύνω ένα μήνυμα ενθάρρυνσης, προσκαλώντας τους να συνεχίσουν την εργασία τους δια μέσου του προβληματισμού, της σκέψεως, της αναλύσεως, της συνδιαλλαγής και της προώθησης των Ευρωπαϊκών αξιών ανά τον Κόσμο.

Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, είναι πλέον απαραίτητο, τώρα παρά ποτέ, να προάγουμε τις κοινές μας αξίες, με γνώμονα τον σεβασμό στη διαφορετικότητα του καθενός, γεγονός που αποτελεί μέρος της ταυτότητος του πολιτισμού μας. Μία Ευρώπη ενωμένη, γενναιόδωρη και ανοιχτή προς τον υπόλοιπο κόσμο, μπορεί να αναδείξει την οδό που θα οδηγήσει στην ανεύρεση συλλογικών απαντήσεων στα νέα παγκόσμια προβλήματα. Σκέφτομαι ειδικότερα την εκπαίδευση, την μετανάστευση, την ένταξή των μεταναστών στην κοινωνία, την εξάλειψη της φτώχειας, την ανάγκη για αειφόρο ανάπτυξη, τις εξελίξεις στους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας, καθώς και τις κλιματικές αλλαγές. Αυτά τα καίρια θέματα για το μέλλον της Ευρώπης και του Κόσμου μας καθιστούν υπεύθυνους τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Η ικανότητα της Ευρώπης να ανταπεξέλθει στην παγκοσμιοποίηση, και να εγκαταστήσει γέφυρες με άλλους πολιτισμούς και θρησκείες του κόσμου, πραγματοποιείται με την συστράτευση, προς την κατεύθυνση αυτή, όλων των συνιστωσών της κοινωνίας και με την ανάπτυξη ενός γόνιμου διαπολιτισμικού διαλόγου. Οι θεσμοί και οι πολιτικές δυνάμεις, μόνοι τους δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τις συνθήκες ενός γόνιμου διαλόγου, ο οποίος είναι απαραίτητος για την συνοχή των πολυ-πολιτισμικών κοινωνιών μας και την ακτινοβολία των αρχών μας μέσα στον κόσμο. Η Ευρώπη έχει ανάγκη της συνεισφοράς όλων των παραγόντων μίας κοινωνίας πολιτών που μοιράζονται τις ίδιες ευρωπαϊκές αξίες. Οι Τεκτονικές οργανώσεις ενστερνίζονται το ιδεώδες του Ανθρωπισμού, το οποίο βασίζεται στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στην ισότητα και αδελφότητα μεταξύ των ανθρώπων, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βάθρο των ευρωπαϊκών αξιών. Αυτό το ιδεώδες του Ανθρωπισμού αποτελεί μέρος της ευρωπαϊκής κληρονομιάς η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα, λίκνο της Δημοκρατίας. Τα Δικαιώματα του Ανθρώπου καθώς και οι ιδρυτικές αρχές του Κράτους Δικαίου, πάνω στις οποίες εδράζεται το ευρωπαϊκό σύνταγμα απορρέουν, μεταξύ άλλων, από αυτή την κληρονομιά.

Εις το όνομα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χαιρετίζω την στράτευσή σας, ως ενεργοί πολίτες, στην υπηρεσία των ευρωπαϊκών αξιών. Σας εύχομαι οι συζητήσεις και οι εργασίες σας να είναι τέτοιες που να εμπλουτίσουν τόσο την Ευρώπη όσο και τον Κόσμο που θέλουμε να κτίσουμε και να κληροδοτήσουμε στις επερχόμενες γενεές.

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης

José Manuel Durão Barroso …”
Από το 9008 ως σήμερα, ο πλανήτης έχει χορτάσει γενναιοδωρία, ανθρωπισμό, αξιοπρέπεια, ισότητα και αδελφοσύνη. Όσο για το “λίκνο της δημοκρατίας” όπως αποκαλεί ο Πορδογάλος ευρωσκατέμπορας τον αποδιοπομπαίο τράγο της παγκόσμιας κρίσης, 4 χρόνια μετά, έχει τιγκάρει επαίνους, εύσημα, εγκώμια και τιμές. Ο πλανήτης είναι καταληστευμένος και βουτηγμένος στην ανισότητα, στα χρέη και στο αίμα ενώ την Αθήνα, όταν ξεπροβάλλει μέσα από τον καπνό των δακρυγόνων, την μουντζώνουν ακόμα και τα σκιουράκια.

Αρχίζει κανείς και αναρωτιέται: Σε άλλη διάσταση ζούν αυτοί οι τύποι ή μας δουλεύουν άγρια όλοι μαζί …αδελφωμένοι;

Για να δούμε όμως πώς υποδέχτηκε την ευρωπαϊκή μασοναρία εκ μέρους του B.E.P.A. ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού Κυνοβουλίου Γιέρζυ Μπούζεκ τον Νοέμβριο του 9011 (β.ε. 2011) :

“…Είμαι στην ευχάριστη θέση να προεδρεύω από κοινού σε αυτή την ετήσια συνάντηση για δεύτερη φορά. Αυτή η ανταλλαγή ανάμεσα σε εσάς, τους ηγέτες των φιλοσοφικών και μη θρησκευτικών οργανώσεων, από τη μία πλευρά και τους Προέδρους των θεσμικών οργάνων της ΕΕ, από την άλλη πλευρά έχει γίνει μια καλή παράδοση. Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Barroso για την πρόσκλησή του. Είναι επίσης η δεύτερη φορά που η συνάντηση πραγματοποιείται μετά την έναρξη ισχύος της Συνθήκης της Λισαβόνας, η οποία παρέχει τη νομική βάση για ένα τέτοιο διάλογο. Αλλά αυτό δεν είναι ο μόνος λόγος για μας να συναντηθούμε. Η ανάπτυξη νέων μορφών διαλόγου χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και κατά συνέπεια της κοινωνίας της “εικονικής συμμετοχής”, έχει φθάσει σε σημαντικά υψηλό επίπεδο κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Η Αραβική Άνοιξη έχει δείξει ότι η διαδικτυακή κινητοποίηση των πολιτών μπορεί να ρίξει κυβερνήσεις. Ωστόσο, ο πολίτης του διαδικτύου, απαιτεί από τους πολιτικούς νέους τρόπους επικοινωνίας. Όχι μόνο στη Βόρεια Αφρική, αλλά και στην Ευρώπη αρκετοί πολίτες δεν αισθάνονται επαρκώς ενημερωμένοι σχετικά με πολιτικές και οικονομικές αποφάσεις. Έχουν χάσει το αίσθημα του ότι ανήκουν κάπου και του ότι είναι χρήσιμοι.
Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους εγώ προσωπικά επιθυμώ τόσο έντονα όλες τις μορφές διαλόγου και επικοινωνίας. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι ο τόπος για την τριβή των διαφόρων οραμάτων επειδή ο διάλογος είναι η ουσία της δημοκρατίας. Δεδομένου ότι το Κοινοβούλιο είναι άμεσα εκλεγόμενο όργανο, ήταν ανέκαθεν ανοικτό στους πολίτες και έχει φιλοξενήσει πολλά συνέδρια, σεμινάρια και εκθέσεις όλα αυτά τα χρόνια, επιτρέποντας τόσο σε θρησκείες όσο και ελεύθερους στοχαστές να συμβάλλουν στις δημόσιες συζητήσεις περί ευρωπαϊκής πολιτικής.
Σήμερα το απόγευμα το Κοινοβούλιο ως θεσμικό όργανο, θα συνεχίσει τον διάλογό του με τις φιλοσοφικές και μη θρησκευτικές οργανώσεις, ο οποίος είχε αρχίσει τον Μάιο με εκπροσώπους των εκκλησιών και των θρησκευτικών κοινοτήτων.
Αυτά τα δύο σεμινάρια, το Μάιο και τώρα τον Νοέμβριο, είναι πλήρως συμπληρωματικά. Είναι μια μορφή δημόσιας διαβούλευσης για να πάρουμε στοιχεία από διαφορετικές οργανώσεις βασισμένες στην πίστη ή στις πεποιθήσεις για το πώς θα ήθελαν οι ίδιες να είναι η δομή του διαλόγου μας. Θα ήθελα να καλέσω όλους σας θερμά να παρακολουθήσετε δημόσιο σεμινάριό μας σήμερα το απόγευμα στις 4 η ώρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η συζήτησή μας εδώ και τώρα θα πρέπει να επικεντρωθεί στην πρόσφατη Ανακοίνωση της Επιτροπής και του Ύπατου Εκπροσώπου με τίτλο “Μια εταιρική σχέση για τη δημοκρατία και την κοινή ευημερία”.
Μια βασική αρχή είναι ότι οι κοινές ευρωπαϊκές αξίες μας είναι στην πραγματικότητα οικουμενικές αξίες. Επειδή όλες οι αξίες μας συνοψίζονται στον πυρήνα της πίστης στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Πάνω σε αυτή τη βάση επιδιώκουμε να προωθήσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία και τη δημοκρατία πέρα ​​από τα σύνορά μας. Δεν επιδιώκουμε να επιβάλλουμε τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής στα γειτονικά μας κράτη. Όμως πρέπει να ανταποκριθούμε στην κραυγή για ελευθερία και αξιοπρέπεια που έρχεται από κάθε ανθρώπινη καρδιά.
Η δική μου εμπειρία στο κίνημα “Αλληλεγγύη” στην Πολωνία το 1980 με δίδαξε ότι η ανθρώπινη ελπίδα δεν μπορεί να κατασταλεί για πάντα. Με δίδαξε επίσης ότι η αλληλεγγύη από τα ελεύθερα δημοκρατικά κράτη είναι ζωτικής σημασίας στο να διατηρήσει αυτή την ελπίδα ζωντανή στους ανθρώπους. Σε όλα αυτά, φιλοσοφικές και μη θρησκευτικές οργανώσεις όπως δική σας μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην υπεράσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Μπορείτε να προσφέρετε σκέψεις και κατευθύνσεις για την προώθηση της διαφάνειας, της ανοχής, του σεβασμού των μειονοτήτων και της θρησκευτικής ελευθερίας. Η πολιτική μας τάξη βασίζεται σε θεμέλια που δεν μπορεί να δημιουργήσει μόνη της. Στηρίζεται στα πιστεύω και στις πεποιθήσεις των πολιτών της. Στηρίζεται στις οργανωμένες κοινότητες αξιών. Χρειαζόμαστε επίσης εσείς και οι οργανώσεις σας να χτίσετε γέφυρες με άλλα μέρη του κόσμου. Η ανταλλαγή ιδεών και ιδανικών είναι ίσως η πιο σημαντική συμβολή στην εγκαθίδρυση μιας αληθινής και νέας εταιρικής σχέσης, βασισμένης σε κοινές αξίες.
Η νέα Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης μας (
E.E.A.S.) έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει μια σημαντική δύναμη για το καλό του κόσμο, προάγοντας, όπως αναφέρεται στο προοίμιο της Συνθήκης της Λισαβόνας “Τα απαράβατα και αναφαίρετα δικαιώματα του ανθρώπου, την ελευθερία, την δημοκρατία, την ισότητα και το κράτος δικαίου”. Είναι σαφές ότι η εξωτερική πολιτική της Ε.Ε. πρέπει να αναπτύξει την κατανόησή της όσον αφορά τις διαφορετικές πεποιθήσεις, πολιτισμούς και ταυτότητες, εάν η Ε.Ε. θέλει να είναι αποτελεσματική στη διαμόρφωση των αξιών μας στη γειτονιά μας.
Ανυπομονώ για τις συνεισφορές από εσάς, εκπρόσωποι των διαφόρων φιλοσοφικών και μη θρησκευτικών οργανώσεων σχετικά με αυτό το ζωτικής σημασίας θέμα της εποχής μας…


Jerzy Buzek

Τώρα πλέον με επίσημο σήμα του B.E.P.A. την κουκουβάγια (ένα από τα καθιερωμένα φετίχ των μασόνων) ο Πορτοκάφρος διδάσκαλος Μπαρρόζο κάνει το παιχνίδι διαδραστικό. Τι σημαίνει αυτό; Άμα κάνει τον κόπο να διαβάσει κανείς προσεκτικά το παραπάνω μήνυμα του Μπούζεκ με το οποίο καλωσορίζει τους μασόνους στην συνάντηση των Βρυξελλών θα δει τον Πολωνό να μιλάει κι αυτός για “χτίσιμο γεφυρών” (τι σύμπτωση), “για πολύ-πολιτισμικότητα”, “για επέκταση των ευρωπαϊκών αξιών”, “για αξιοπρέπεια”, “για διάχυση της τάξης και των ιδεών που εκπροσωπεί η Ευρωπαϊκή Ένωση όπως εκφράζονται μέσω του E.E.A.S.” ! ( τι είναι πάλι αυτό;) Αποκομίζει κανείς την εντύπωση ότι τα δύο μηνύματα ( παρόλο που έχουν απαγγελθεί από διαφορετικούς ανθρώπους και υπάρχει μεταξύ τους μια χρονική απόσταση 3,5 ετών) μοιάζουν να έχουν γραφτεί από το ίδιο πρόσωπο ή την ίδια “ομάδα”. Στον ιστότοπο του B.E.P.A. λέει ότι το γραφείο συνεννοείται με τους λογογράφους για το τι θα γράψουν. Δηλαδή ο Μπαρρόζο, ο Μπούζεκ (τώρα ο Σούλτς) και ο Φαν Ρομπάι παίρνουν έτοιμο το χαρτί με τον λόγο και απλά το διαβάζουν. Το ερώτημα είναι: οι λογογράφοι γράφουν τίποτα ή τον παίρνουν κι αυτοί έτοιμο; Ως και ο δικός μας πανηλίθιος ΓΑΠ παπαγαλίζει τις παπαριές για “αειφόρο ανάπτυξη” λες και έχουν πάει όλοι στο ίδιο σχολείο. Ή μήπως στο ίδιο φροντιστήριο; Δείχνουν όλοι να τους ενδιαφέρουν περισσότερο τα προβλήματα των λαθρομεταναστών παρά εκείνα των ανέργων ευρωπαίων πολιτών. Όλα για την παγκοσμιοποίηση… Τέτοια καούρα και βιασύνη δεν έχει προϋπάρξει. Τι έγινε, ραντεβού έχουν με την γαμημένη; Ή μήπως ξέρουν “κάτι” που εμείς αγνοούμε;


Αν συμβαίνει το τελευταίο, αυτό το “κάτι” που ξέρουν οι απανταχού πολιτικάντηδες σίγουρα δεν το έμαθαν από τα ΜΜΕ ή το διαδίκτυο γιατί θα είχε πέσει και στην δική μας αντίληψη. Πώς γίνεται και όλες αυτές οι ανεξέλεγκτες και ανεύθυνες κατσαρίδες να παίρνουν ομόφωνα αποφάσεις ερήμην και εναντίον των πολιτών και των λαών τους; Είναι φυσιολογικό το ότι άνθρωποι που δεν μιλούν κάν την ίδια γλώσσα να μην διαφωνούν σχεδόν σε τίποτα; Αν η πολιτική ήταν θρησκεία και ήμουν πιστός θα έλεγα ότι πρόκειται για …θαύμα.


Βλέπουμε μια Ευρώπη η οποία έχει εκτροχιαστεί εντελώς από την δημοκρατική και συνταγματική νομιμότητα και οι υπεύθυνοι παίζουν με τις λέξεις και κρύβονται πίσω από τα κωλοδάχτυλά τους. Η θεσμοθέτηση του ολοκληρωτισμού βαφτίζεται “ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών”, η πλήρης εξαθλίωση της πλειοψηφίας των πολιτών αποκαλείται “προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας”, η μετατροπή ανεξάρτητων κρατών και εθνών σε χρεωκοπημένες αποικίες εξωραΐζεται σε “προώθηση των οικουμενικών αξιών”.


Αν δει κανείς το κλίμα που επικρατεί στις ευρωπαϊκές ψηφοφορίες θα εντυπωσιαστεί αφενός από την ελαφρότητα και την άγνοια των συμμετεχόντων. Το τι γέλιο, ανέκδοτο και διάβασμα εφημερίδας πέφτει στις συνεδριάσεις είναι άλλο πράγμα. Ειδικά όταν εκφράζεται κάποιος αντίλογος. Σκεφτείτε να μην υπήρχαν και οι κάμερες τι θα γινόταν εκειμέσα. Αφετέρου, θα απορήσει κανείς για την σύμπνοια όσον αφορά τις τελικές αποφάσεις όλων αυτών των επίορκων αληταράδων. Η πλάκα, πλάκα αλλά η ψήφος, ψήφος. Οι εκλεγμένοι από τους πολίτες, άχρηστοι για τις χώρες τους πολιτικάντηδες, αποδεικνύονται υπέρ το δέον χρήσιμοι στην ΝΤΠ. Οι λόγοι τους είναι μνημεία ασημαντότητας και βλακείας αλλά οι ψήφοι τους έχουν πολύ και συγκεκριμένο νόημα.





Υπάρχει άραγε κάποιος συντονισμός ; Και αν ναι, σε ποιο μυστικό κανάλι γίνονται οι συνεννοήσεις τους;


ΠΗΓΗ: Μασόνοι, τράπεζες και ζώνες. Η εγκληματική υπερδομή. Η ευρωπαϊκή ιστορία που δεν σας δίδαξαν στο γαμιολοσχολείο - Μέρος Α http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/03/blog-post_6012.html#ixzz1wNoXedg6