Αναζήτηση

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Φρικιαστικά προγράμματα των ΗΠΑ για όσους αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση ΠΗΓΗ : PERIERGAA: Φρικιαστικά προγράμματα των ΗΠΑ για όσους αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση


Φρικιαστικά προγράμματα των ΗΠΑ για όσους αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση Αποκαλύψεις από την κ. ΑΛΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - F.E.M.A και Πρόγραμμα REX 84.
Τι ετοιμάζουν οι ΗΠΑ; 

Δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης, παραγγελία εκατοντάδων χιλιάδων φερέτρων και παραγγελίες προμηθειών διαφόρων ειδών, είναι μερικές από τις προετοιμασίες της F.E.M.A εδώ και αρκετό καιρό. Γιατί άραγε; Τι είναι η F.E.M.A;... F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency), είναι η «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει στο Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της περιβόητης NSA…Επίσημη αποστολή της είναι να διαχειρίζεται έκτακτες ανάγκες, όπως καταστροφές από σεισμούς, τυφώνες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ…

Αρχικά υπό την διοίκηση της FEMA εγκρίθηκε η ίδρυση 23 στρατοπέδων κράτησης. Αυτά διεσπάρησαν σε όλη την έκταση των ΗΠΑ. Επί πλέον, ιδρύθηκαν είκοσι συμπληρωματικά στρατόπεδα. Υπάρχουν επομένως τώρα 43 στρατόπεδα κράτησης που είναι έτοιμα σε όλη την έκταση των ΗΠΑ. Η Επιχείρηση αυτή ονομάστηκε REX-84 και υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε με το σκεπτικό ότι, σε περίπτωση μαζικής εξόδου αλλοδαπών μεταναστών από τα σύνορα Μεξικού Αμερικής, αυτοί θα πρέπει γρήγορα να μαζευτούν και να οδηγηθούν σε κέντρα κράτησης της F.E.M.A.

Το πρόγραμμα αυτό, επιτρέπει πολλά στρατόπεδα συγκέντρωσης να μετατραπούν σε φυλακές. Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα REX84, αποτελεί ένα τεράστιο Γκουλάγκ στο οποίο σκοπεύουν να φυλακίσουν όλους τους πολίτες που θα θεωρηθούν “εν δυνάμει ανατρεπτικοί” ( όσοι δηλαδή αντιστέκονται στη Νέα Παγκόσμια Τάξη ). Από την στιγμή που θα κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και επιβληθεί Στρατιωτικός Νόμος σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, κάθε αντιφρονών θα μετονομασθεί απλούστατα σε “εγκληματία”, “ύποπτο τρομοκράτη” και επικίνδυνο πρόσωπο για την δημόσια “τάξη και ασφάλεια”.

Η κυβέρνηση, έχοντας στα χέρια της έκτακτες εξουσίες θα προσπαθήσει να επιβάλλει το νόμο χρησιμοποιώντας τις πολυάριθμες Ομοσπονδιακές αστυνομικές υπηρεσίες. To REX84 έχει δύο υπό-προγράμματα: Το Garden Plot, που είναι το υπό-πρόγραμμα για τον έλεγχο του πληθυσμού και, Το Cable Splicer , που είναι το υπό-πρόγραμμα κατά το οποίο, τη διακυβέρνηση των Πολιτειακών και Τοπικών κυβερνήσεων θα αναλάβει η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση. Τα Στρατόπεδα-Φυλακές Το “American’s Bulletin” το Νοέμβριο του 1992, έγραψε: «Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε μια Ντιρεκτίβα για την Εθνική Ασφάλεια, Υψηλής Διαβάθμισης (NSDD – National Security Decision Directive). Αυτή η Ντιρεκτίβα έδινε επείγουσες Οδηγίες για την ενεργοποίηση δέκα τεράστιων στρατοπέδων-φυλακών σε καίριες στρατηγικές Θέσεις σε ολόκληρη τη έκταση των ΗΠΑ.

Τέσσερις από αυτές τις εγκαταστάσεις κράτησης έχουν σχεδιασθεί για την κράτηση τουλάχιστον 25.000 πολιτικών κρατουμένων. Βρίσκονται στα εξής σημεία: Fort Chaffee, Αλάσκα Fort Drum, Στρατιωτική Περιοχή Νέας Υόρκης Indiantown, Στρατιωτική Περιοχή Πενσυλβάνιας Camp Hill, Πενσυλβάνια. Οι επιπλέον έξη εγκαταστάσεις κράτησης έκτακτης ανάγκης, όπως ονομάζονται κατ’ ευφημισμό, συγκροτήθηκαν σιωπηλά σε υπάρχουσες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ. Αυτές είναι οι εξής: Fort Benning, Γεωργία Fort Huachua, Αριζόνα Αεροπορική Βάση Elgin, Φλόριδα Oakdale, Καλιφόρνια Fort McCoy, Ουαϊόμινγκ Αεροπορική Βάση Vandenberg, Καλιφόρνια.

Όλα τα στρατόπεδα έχουν σιδηροδρομικές γραμμές και αρκετά από αυτά έχουν κοντά τους και αεροδρόμιο. Πλαστικά Φέρετρα! Η F.E.M.A από ότι φαίνεται, έχει φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες για την επίτευξη του σχεδίου της Αμερικανικής Κυβέρνησης όποιο κι αν είναι αυτό. Σε ένα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, στη Georgia, υπάρχουν αποθηκευμένα εκατοντάδες χιλιάδες πλαστικά φέρετρα! Κατασκευάστηκαν από την εταιρία PolyGuard Vaults η οποία περιγράφει το «προϊόν» της ως εξής:

Η νεκρική κρύπτη, είναι ένα κιβώτιο, μέσα στο οποίο τοποθετούνται το φέρετρο και τα λείψανα την ώρα της ταφής.Αυτό, βοηθάει στη διατήρηση της αισθητικής του εδάφους στην τοποθεσία που βρίσκεται ο τάφος. Κατασκευάζεται με τη διαδικασία έκχυσης του καλουπιού από νερό, πολυμερή ανθεκτικά σε χημικά και είναι ΜΗ-βιοδιασπώμενο.. Πληροφορίες κάνουν λόγο για 500.00 τέτοια φέρετρα! Η ερώτηση είναι εύλογη: Γιατί;Ακόμη κι αν σχεδιάζεται μαζική εξόντωση πληθυσμού, ακόμη κι αν προετοιμάζονται για κάποιο είδος φυσικής καταστροφής, γιατί η F.E.M.A έπρεπε να παραγγείλει τα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων φέρετρα;

Υπάρχουν πληροφορίες ότι η κατασκευή τους στοίχισε περίπου 110.000.000 δολάρια. Δεν δίνει κάποιος τόσα χρήματα μόνο και μόνο για περίπτωση που «κάτι συμβεί», τα δίνει όμως όταν ξέρει ότι πρόκειται να συμβεί… Θα ακουστεί κυνικό αλλά, το πιο απλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν μαζικούς τάφους ή πλαστικές σακούλες. Ποιος ο λόγος λοιπόν για τέτοια προληπτική μέριμνα με τόση ‘φροντίδα’ και ‘στοργή’ από την F.E.M.A, τη στιγμή μάλιστα που εκατομμύρια Αμερικανών είναι άστεγοι και πεινασμένοι; Εκτός αν, παίζει ρόλο το ότι, τα αεροστεγή αυτά φέρετρα είναι ιδανικά για να μεταφέρουν θύματα πανούκλας ή βιολογικού πολέμου.

Η Οργάνωση Συνεχίζεται…. Εκτός των παραπάνω, η F.E.M.A φαίνεται πως προχωράει και σε άλλου είδους λεπτομέρειες, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι, ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό που πρόκειται να συμβεί. Μόλις στις 24/1/11, δημοσιοποίησε στο σάιντ της διαγωνισμό ανάθεσης παραγγελίας για 140.000.000 συσκευασμένα γεύματα με διάρκεια ζωής 36 μηνών! Πριν από αυτό, προμηθεύτηκε 14.000.000 κουβέρτες. Ας δούμε τώρα και μία ακόμη ανακοίνωση της F.E.M.A:

Η F.E.M.A, θα προσομοιώσει τη φύση ενός μεγάλου σεισμού στην κεντρική περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών στην σεισμική ζώνη της Νέας Μαδρίτης τον Μάιο του 2011. Το σκηνικό θυμίζει μάλλον false flag operation που προφανώς θα γίνει για να δικαιολογήσει όλα τα παραπάνω, όμως τα ερωτήματα παραμένουν και είναι πολλά:

Οι τεράστιες φυλακές τι ρόλο παίζουν; Γιατί σχεδιάστηκαν για ένα τόσο μεγάλο αριθμό κρατουμένων; Γιατί παραμένουν σε αχρηστία; Τι περιμένουν η μάλλον, ποιους περιμένουν; Τα χιλιάδες πλαστικά φέρετρα για ποιους είναι; Τι ετοιμάζουν; Τυφώνα;καταστροφικό σεισμό; ακραίες κλιματολογικές αλλαγές; τρομοκρατική επίθεση με χημικά; Πανδημία; εξέγερση λόγω “οικονομικού κραχ ή μήπως την “τελική λύση” για τους “μη συμμορφούμενους” στην Νέα Παγκόσμια Τάξη και στον επερχόμενο Παγκόσμιο Ηγέτη; Αλίκη Στεφάνου – Δημοσιογράφος

ΠΗΓΗ
http://periergaa.blogspot.gr

ΠΗΓΗ : PERIERGAA: Φρικιαστικά προγράμματα των ΗΠΑ για όσους αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση 

Στοιχεία - σοκ που προβληματίζουν για νεοναζιστική οργάνωση στην Γερμανία. Άνοιξε ο φάκελος με την υπόθεση δολοφονίας του Θεοδ. Βουλγαρίδη. Διαβάστε περισσότερα


Πριν από ένα χρόνο, τέτοιες μέρες, η Γερμανική κοινωνία κλονίστηκε από την αποκάλυψη της δράσης μίας αντεργκράουντ εθνικοσοσιαλιστικής ομάδας νεοναζιστών εξτρεμιστών, η οποία αποτέλεσε την αφορμή για μία σειρά από έρευνες.
Όλα ξεκίνησαν την 4η Νοέμβρη 2011 με μία ληστεία τράπεζας στο Άιζεναχ της Γερμανίας. Οι δύο ληστές διέφυγαν κουβαλώντας 70.000 ευρώ.
Δύο ώρες αργότερα, αστυνομικοί πλησίασαν ένα ύποπτο τροχόσπιτο το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, ανακάλυψαν στο εσωτερικό του τα νεκρά σώματα δύο αντρών: του Ούβε Μούντλος και του Ούβε Μπένχαρτ, γνωστών για την παράνομη δράση τους νεοναζί κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1990.
Είχαν αυτοπυροβοληθεί αφού πρώτα είχαν βάλει φωτιά στο όχημα.
Σύμφωνα με την Deutsche Welle, τότε κανείς δεν υποψιαζόταν την έκταση και τις διαστάσεις της υπόθεσης.
Η αστυνομία περισυνέλεξε μεγάλο αριθμό όπλων, ένα εκ των οποίων αποδείχθηκε ότι ήταν το πιστόλι που είχε χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία της αστυνομικού Μικέλε Κιζβέτερ στο Χάιλμπρον το 2007.
Τα πράγματα, όμως, επρόκειτο να γίνουν ακόμη πιο πολύπλοκα, όταν το ίδιο απόγευμα οικία τυλίχτηκε στις φλόγες έπειτα από έκρηξη στο Τσβίκαου. Ήταν το σπίτι στο οποίο οι δύο νεοναζί συγκατοικούσαν μαζί με μία γυναίκα, την Μπεάτε Τσέπε.
Ανάμεσα στα συντρίμμια, οι αρχές βρήκαν ένα μακάβριο βίντεο, στο οποίο η ομάδα επαιρόταν για τους φόνους μίσους που είχε διαπράξει από τον Σεπτέμβριο του 2000.
Υποστήριζαν ότι είχαν δολοφονήσει όχι μόνο την αστυνομικό, αλλά και άλλους εννέα αλλοδαπούς άντρες.
Το συγκεκριμένο βίντεο έμελλε να αποτελέσει το κλειδί για τη διαλεύκανση μιας σειράς από δολοφονίες που προβλημάτιζαν την αστυνομία για χρόνια: οκτώ Τούρκων και ενός Έλληνα, του Θεόδωρου Βουλγαρίδη.
Οι εγκληματίες ήταν όλοι μέλη της προαναφερθείσας νεοναζιστικής οργάνωσης με την ονομασία NSU (Εθνικοσοσιαλιστικό αντεργκράουντ).
Μέχρι τότε, οι αρχές θεωρούσαν ότι οι φόνοι συνδέονταν με την τουρκική μαφία. Το βίντεο όμως αποδείκνυε ότι κίνητρό τους ήταν η ξενοφοβία και το μίσος.
Έντεκα χρόνια μετά τον πρώτο φόνο της νεοναζιστικής ομάδας, η Γερμανική κοινωνία τρομοκρατήθηκε όταν άκουσε την είδηση πως μία παρέα τριών νεοναζί εγκληματιών λυμαινόταν τη χώρα, ληστεύοντας τράπεζες και σκοτώνοντας τουλάχιστον δέκα άτομα.
Το σοκ για το κοινό ήταν ακόμη μεγαλύτερο όταν έγινε γνωστό ότι οι φόνοι θα μπορούσαν να έχουν προληφθεί: η Γερμανική υπηρεσία πληροφοριών ήξερε τα πάντα για τη δράση των τριών εξτρεμιστών ήδη από τη δεκαετία του 1990, χάνοντας όμως στη συνέχεια τα ίχνη τους.
Μήνες τώρα, κοινοβουλευτικές επιτροπές ερευνούν αυτή την αποτυχία των υπηρεσιών ασφαλείας, ενώ σχετικά πρόσφατα έγινε γνωστό ότι σημαντικοί φάκελοι των υπηρεσιών σχετικά με τη δράση της ομάδας είχαν καταστραφεί εν αγνοία του επί χρόνια επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Γραφείου για την Προστασία του Συντάγματος, Χάινζ Φρομ, ο οποίος γι' αυτό το λόγο παραιτήθηκε.
Με την υπόθεση ασχολήθηκε ακόμη και η καγκελάριος Μέρκελ η οποία υποσχέθηκε στις οικογένειες των θυμάτων ότι η υπόθεση θα διαλευκανθεί πλήρως.
Μέχρι σήμερα, όμως, πολλές πτυχές της παραμένουν σκοτεινές, καθώς αγγίζουν και το Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας, το οποίο αποτελεί την πολιτική – ανοικτά ακροδεξιά –πτέρυγα του βίαιου νεοναζιστικού κινήματος.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Κύματα ELF - Χειραγώγηση της Συνείδησης και ΑντίΜετρα


Το ότι ζούμε μέσα σε μια θάλασσα ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων - φυσικών κα τεχνητών το έχουμε πει πολλές φορές... Οι τεχνητές ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες όμως είναι που όχι μόνον μας αρρωσταίνουν αλλά αδυνατίζουν και το πνεύμα μας πολύ στοχευμένα... Αυτό τονίζει ένας γερμανός γιατρός στο περιοδικό Zeitenschrift, ενημερώνοντας σχετικά με τον ύπουλο αυτό κίνδυνο, δίνοντας επίσης απλές συμβουλές για το πως μπορούμε να προστετευτούμε από αυτή την αθέμιτη επίδραση στη συνείδηση μας. *έχοντας υπόψη και την άποψη που θέλει την θύελλα Σάντυ να κατεθύνθηκε με ανάλογη τεχνολογία επίτηδες στη Νέα Υόρκη σε περίοδο προεκλογική... αλλά και γνωστά προγράμματα τύπου HAARP, Blue Beam και σενάρια πρόκλησης μαζικής παράκρουσης στα τέλη του έτους... θαρρώ πως έχουμε κάθε λόγο να ενημερωνόμαστε σχετικά.... και να εφαρμόζομε τεχνικές για την προστασία μας Οι πληροφορίες που ακολουθούν είναι από τον ίδιο το Δρ Matthias Heiliger και το άρθρο του στο τεύχος 73/2012 του περιοδικού ZeitenSchrift.. Απόδοση/μετάφραση Βίκυ Χρυσού Κύματα ELF> Χειραγώγηση της Συνείδησης και ΑντίΜετρα Μέρος Α' Όπως είναι γνωστό τα κύματα ELF είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα πο κινούνται σε συχνότητες κάτω των 100 Hz ( 1 Ηz= μία δόνηση ανα δευτερόλεπτο). Τα κύματα αυτά ανακάλυψε στις αρχές του αιώνα ο ιδιοφυής φυσικός Νίκολα Τέσλα, ο οποίος είχε κατορθώσει να συνδεθεί με το ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει τη Γη και να λάβει από εκεί ελεύθερη ενέργεια(2). Την ίδια περίοδο χρησιμοποιούσε το ενεργειακό πεδίο του αιθέρα για συγκεκριμένες μορφές επικοινωνίας και μεταφορά ενέργειας, πράγμα που θα καθιστούσε οποιαδήποτε άλλη πηγή ενέργειας άσκοπη. Έτσι το 1898 είχε σχεδόν λύσει το παγκόσμιο ενεργειακό πρόβλημα. Ωστόσο ομάδες που δίψαγαν για δύναμη και χρήμα κατόρθωσαν να εμποδίσουν την ολοκλήρωση τους έργου του μέσω του ισχυρού τραπεζίτη J.P. Morgan. Έτσι δυστυχώς μέχρι και σήμερα η ανθρωπότητα δεν μπόρεσε να έρθει σε επαφή με την ελεύθερη και δωρεάν ενέργεια! (Ας σημειωθεί στο σημείο αυτό πως οι ίδιες ομάδες που διψούν για χρήμα και δύναμη είναι αυτές πο καμώνονται πως νοιάζονται για το περιβάλλον και πείθουν αφελείς πως αυτό μπορεί να γίνει με πράσθνες ημέρες για το περιβάλλον... φαρσοκωμωδία.. αν σκεφτεί κανείς πως με την καθαρή και ελέυθερη ενέργεια θα λυνόταν και το πρόβλημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης...) Ο Δρ Χάιλιγκερ σημειώνει πως οι πληροφορίες που μας δίνει δεν έχουν καμία σχέση με θεωρίες συνωμοσίας. Πρόκειται όπως λέει για πληροφορίες πο έχουν μάλιστα αποδειχτεί εδώ και καιρό. Το γεγονός πως περιέχουν άβολες αλήθειες δεν θα έπρεπε να μας κάνει να θέλουμε να αποστασιοποιηθούμε. Τουναντίον. Το να θέλει κανείς να προστατευτεί με άγνοια ή απόρριψη αποτελεί πολύ βαριά αμέλεια... Τα κύματα ELF, όπως αναφέρει ο γιατρός, έχουν μια φυσική συγγένεια με τα εγκεφαλικά κύματα των ανθρώπων και με τη φυσική δόνηση της Γης (περί τα 8Hz). Ο εγκέφαλος μας είναι βασικά δεκτικός σε δό μετρήσιμες περιοχές συχνοτήτων. Ατά είναι αφενός τα μικροκύματα, /τα ίδια που χρησιμποιούνται και για τα κινητά, και αφετέρου τη χαμηλής συχνότητας περιοχή των κυμάτων ELF. Ο συχνότητες των ELF αφορούν δονήσεις μεταξύ 1 και 100 Hz. Αυτά τα κύματα έχουν την ικανότητα να διεισδύουν βαθειά μέσα στη Γη και μπορούν να ακολουθήσουν ακόμη και καμπυλότητες. Μέσω των κυμάτων ELF, συνεχίζει ο γιατρός Δρ Χάιλιγκερ, όχια απλά μπορούν να μεταφερθούν λέξεις στο υποσυνείδητο (για τις φωνός στο κεφάλι θα αναφερθούμε σε προσεχές κείμενο), μα μπορούν να επιρρεαστούν και να χειραγωγηθούν τα αισθήματα των ανθρώπων. (!) Ο άνθρωπος κατέχει διάφορες "εγκεφαλικές μπάντες" στην περιοχή των κυμάτων ELF: DELTA (1-3 Hz): βαθύς ύπνος. κώμα THETA (4-7Hz): ύπνωση, τσάνς, όνειρα ALPHA (8-12 Hz): διαλογισμός, χαλάρωση BETA (13-40 Hz): κατάσταση εγρήγορσης έως έντονη αναστάτωση Οι γνώσεις περί των συγκεκριμένων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων επιτρέπουν την επέμβαση σε περίπλοκες νευρολογικές και συνειδησιακές διαδικασίες που σχετίζονται με την ανθρώπινη συνείδηση, τον εαυτό και τη μνήμη. Με την εκπομπή ακτινοβολιών συγκεκρημένων συχνοτήτων στον εγκέφαλο, συνεχίζει ο Δρ Χέιλιγκερ, από μια συγκεκριμένη ένταση και πέρα, εξαναγκάζεται η εμφάνηση αλλοιωμένων εγκεφαλικών κυμάτων τα οποία εμποδίζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου, πράγμα πο μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ενοχλήσεις. Αυτού του είδους η χειραγώγηση της νοητικής λειτουργίας εμποδίζει τις νευρολογικές και οργανικές λειτουργίες. Οι επιπτώσεις στην υγεία μπορεί να είναι πολύ σοβαρές καθώς ο ανθρώπινος εγκέφαλος και τα διάφορα όργανα εργάζονται με ηλεκτρομαγνητικά κύματα εντός της περιοχής των κυμάτων ELF. Το γεγονός πως σήμερα είναι δυνατό να επιρρεάσει κανείς και να χειριστεί με συγκεκριμένο τρόπο τους ανθρώπος μέσω εκομπής σγκεκριμένων ακτινοβολιών δεν το αμφισβητεί πλέον κανείς. Επιστημονικές μελέτες το έχουν αποδείξει επανειλλημμένα. Στις 18 Ιουλιου 1981 το τηλεοπτικό κανάλι NBC γνωστοποίησε το γεγονός πως τα ΒΔ των ΗΠΑ δέχονταν εκπομπές ακτινοβολιών κυμάτων ELF επί πολλά έτη. Την ίδια περίοδο το Associated Press δημοσίευσε μια δήλωση όπου αναφερόταν πως η ακτινοβόληση ήταν ηθελημένη. Η Σοβιετική Ένωση κατείχε από το 1960 ένα μηχάνημα ονόματι LIDA, μέσω του οποίοιυ μπορούσε κανείς να ελέξχει και να χειρίζεται κατά το δοκουν την ανθρώπινη συμπεριφορά μέσω κυμάτων ELF. Στη Σοβιετική Ένωση είχει χρησιμοποιηθεί για να κάνει τους ανθρώπους κατατονικούς και να τους φέρνει σε μια κατάσταση αδιαφορίας και τρανς. Με το ίδιο μηχάνημα μπορεί κανείς βέβαια να θεραπεύσει φοβίες, νευρώσεις και υπέρταση, ωστόσο μπορεί και να προκαλέσει βίαιη συμπεριφορά ή καταθλίψεις. Για να επιφέρουν συγκεκριμένη συμπεριφορά σε μεμονομένα άτομα. αλλά και πόλεις και ολόκληρες περιοχές της Σοβιετικής Ένωσης και των ΗΠΑ, είχαν χρησιμοποιήσει μεγάλες εκδοχές του μηχανήματος LIDA. Σύμφωνα με τις αναφορές της υπηρεσίας DIA (Defence Intelligence Agency) είναι δυνατόν να προκαλέσει/μεταφέρει κανείς θορύβους ή ολόκληρες λέξεις μέσα στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου, όπως επίσης είναι δυνατόν να προκληθούν εξ αποστάσεως εγκεφαλικά, εμφράγματα, άλλα καρδιακά προβλήματα και λοιπές ασθένειες. *(!) Ένα άρθρο ροδοσταυρητών με τίτλο "Η Τηλεόραση ως εργαλείο των μυστικών δυνάμεων" (πρωτ. τίτλος "Fehrnsehen als Instrument der verborgenen Mächte") περιγράφει ότι πιο καινούργιο στον κόσμο της κατασκοπείας και αντικατασκοπείας. Εκτός από τις ακτίνες λέιζερ περιλαμβάνει τα μικροκύματα και τα κύματα ELF. "Οι ισχυροί του κόσμου αναζητούν ένα μέσο ώστε να καταστρέψουν τη σύνδεση ανάμεσα στον εγκέφαλο και το υπόλοιπο σώμα, πράγμα που φυσικά θα εφαρμόζεται μόνον στον εχθρό, έτσι ώστε να μπορούν να τον ελέγχουν ευκολότερα. Αυτό είναι κατά πολύ καθαρότερο σε σχέση με τη βρωμιά που προκαλεί μια ατομική βόμβα. Τα μικροκύματα και τα κύματα ELF θα μπορούσαν να φέρουν την ποθητή λύση." Μια επιβεβαίωση αυτών των όχι ακριβώς βολικών γεγονότων, συνεχίζει ο Δρ Χέλιγκερ στο άρθρο του, έδωσε και ο Μπόρις Γιέλτσιν. Στην έκδοση του περιοδικού Microwave News του 1989 δήλωσε ο μετέπειτα πρόεδρος της Ρωσίας (1991 'εως 1999) στο δημοσιογράφο πως η KGB κατείχε ένα μηχάνημα ELF, το οποίο μπορούσε να κάνει την ανθρώπινη καρδιά να σταματήσει να χτυπά. Σε συνέντευξη του μάλιστα στο Radio Liberty, ενός σταθμού των ΗΠΑ στην πρώην Δυτική Γερμανία, έγινε ο Γιέλτσιν ακόμη πιο συγκεκριμένος εξηγώντας πως η KGB κατείχε λενα μηχάνημα το οποίο ήταν σε θέση να εκπέμψει ένα τόσο δυνατό σήμα 7 έως 11 Hz, ώστε να σταματήσει η καρδιά. Ο Γιέλτσιν επαναλαμβάνοντας τα λόγια του ίδιοι του ανθρώπου των μυστηκών υπηρεσιών είπε " αν δεν υπάρχουν πρώτες βοήθειες εκεί κοντά, τότε όλα τελειώνουν". Στο σημείο αυτό ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως ένας αξιοσημείωτος αριθμός ανθρώπων που υπήρξαν μάρτυρες της δολοφονίας του Τζων Φ. Κέννεντυ πέθαναν από εμφράγματα- οι ΗΠΑ δηλώνουν οι ίδιες πως έχουν στην κατοχή τους ανάλογες συσκευές. Σύμφωνα με τον ερενητή-δημοσιογράφο Jim Keith το κωδικό τους όνομα είναι Black Beauty. Συσκευές ELF λέγεται πως χρησιμοποιήθηκαν και ενάντια στον δικτάτορα Μανουέλ Νοριέγκα μετά την απόβαση των αμερικανών στον Παναμά το 1989, όταν αυτός κρύφτηκε στην πρεσβεία του Βατικανού στην πόλη του Παναμά. Τα μηχανήματα τα είχαν παραλάξει να φαίνονται σαν ηχεία από τα οποία έπαιζε συνεχώς μουσική Heavy Metall. Εισήμως η μουσική ήταν που θα προκαλούσε κατάθλιψη στον Νοριέγκα, ωστόσο στην πραγματικότητα το μήνυμα το ακτινοβολούσαν με κύματα ELF, λέει ο Δρ Χέιλιγκερ. 
ΠΗΓΗ http://www.apocalypsejohn.com/2012/11/kymata-elf-xeiragogisi-tis-syneidisis-antimetra.html

Τηλεγράφημα του Wikileaks αποκαλύπτει σχέδιο του ΝΑΤΟ για επίθεση εναντίον της Ρωσίας


Του Luis Britto Garcia
Pravda
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους
Ένα από τα πρώτα τηλεγραφήματα που διέρρευσαν από το Wikileaks φέρει την υπογραφή της επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Χίλαρι Κλίντον
"Το σχέδιο είναι μυστικό", τόνιζε στο μήνυμά της η Κλίντον προς τους επιτήδειους Αμερικανούς διπλωμάτες στο ΝΑΤΟ.

Η βρετανική εφημερίδα The Guardian δημοσίευσε εκείνο το τηλεγράφημα, το οποίο διέρρευσε μέσω της ιστοσελίδας WikiLeaks, που εκείνη τη φορά αφορούσε σε σχέδιο του ΝΑΤΟ για μια μαζική επίθεση στη Ρωσία. Το σχέδιο αυτό για έναν μεγάλης κλίμακας πόλεμο εναντίον των Ρώσων προβλέπει τη μετατόπιση εννέα μεγάλων στρατιωτικών βάσεων από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γερμανία και την Πολωνία. 
 
Σύμφωνα με την Guardian, η επίθεση αναμένεται να περιλαμβάνει τα λιμάνια της Γερμανίας και της Πολωνίας που θα χρησιμοποιηθούν για να δεχθούν δυνάμεις του ναυτικού από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία.
Μέλη της ρωσικής κυβέρνησης διαμαρτυρήθηκαν τότε για το σχέδιο, καθώς συμπίπτει απόλυτα με όσα είχαν ήδη αποκαλυφθεί από το WikiLeaks μέσω της δημοσίευσης τηλεγραφημάτων μεταξύ πρεσβειών των ΗΠΑ και της αμερικανικής κυβέρνησης.
"Θα περιμένουμε να λάβουμε εγγυήσεις ότι τα σχέδια αυτά θα ακυρωθούν και ότι το ΝΑΤΟ δεν θεωρεί τη Ρωσία εχθρική χώρα", επιβεβαίωσε ο Ρώσος απεσταλμένος στο ΝΑΤΟ κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα στη Λισαβόνα.
Σε ένα από τα τηλεγραφήματα που φέρουν την υπογραφή της ίδιας της επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Χίλαρι Κλίντον, με ημερομηνία 26 Ιανουαρίου, και στάλθηκαν σε Αμερικανούς διπλωμάτες στο ΝΑΤΟ, τονίζεται ότι, σε ό,τι αφορά στο σχέδιο θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρή και απόλυτη εχεμύθεια. 

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ακράδαντα ότι αυτό το σχέδιο δεν θα πρέπει να συζητηθεί δημόσια. Έχει χαρακτηριστεί ως "το πλέον απόρρητο σχέδιο του ΝΑΤΟ", αναφέρεται στο τηλεγράφημα.
"Οποιαδήποτε δημόσια συζήτηση για σχέδια έκτακτης ανάγκης θα μπορούσε να υπονομεύσει την στρατιωτική αξία τους", προσθέτει η Κλίντον, "επιτρέποντάς τους να εκθέσουν τα σχέδια του ΝΑΤΟ. Αυτό αποδυναμώνει όλους τους συμμάχους μας".

Η Κλίντον επίσης συνιστά στους Αμερικανούς διπλωμάτες να κάνουν διαψεύσεις στον Τύπο, σε περίπτωση διαρροής αυτών των πληροφοριών. Πρότεινε μάλιστα να γίνονται υπεκφυγές, όπως:
"Το ΝΑΤΟ δεν συζητά συγκεκριμένα σχέδιά του".
Οι πράκτορες καθοδηγούνται να δηλώνουν στα ΜΜΕ ότι"τα σχέδια του ΝΑΤΟ δεν στοχεύουν εναντίον καμιάς χώρας συγκεκριμένα".

Ο Ρώσος εκπρόσωπος στο ΝΑΤΟ, Ντμίτρι Ρογκόζιν, αμφισβήτησε ειδικά αυτό το τελευταίο μέρος του τηλεγραφήματος της Χίλαρι Κλίντον:
"Εναντίον ποιου άλλου θα μπορούσε να στοχεύει αυτό το σχέδιο; Εναντίον της Σουηδίας, της Φινλανδίας, της Γροιλανδίας, ή της Ισλανδίας; Εναντίον των πολικών αρκούδων ή μήπως εναντίον της ρωσικής αρκούδας";

Το ύφος της δήλωσης ήταν μεστό από ειρωνεία. Στέλεχος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, το οποίο ζήτησε από την Guardian να μην αποκαλύψει το όνομά του, μίλησε με περισσότερη αμεσότητα, λέγοντας:
"Αυτό το συγκεκριμένο έγγραφο, όπως και κάποια άλλα έγγραφα σόκαραν και προκάλεσαν πολλά ερωτηματικά".

Επιπλέον, στο δημοσίευμα της Guardian τονίζεται η έκπληξη του Ρώσου διπλωμάτη λόγω του γεγονότος ότι τα τηλεγραφήματα των Αμερικανών διπλωματών αντιμετωπίζουν το θέμα με απόλυτη ελαφρότητα, αφού, όπως δήλωσε ο Ρώσος...
..."δεν γίνεται καμιά αναφορά και δεν εκφράζεται καμιά ανησυχία σχετικά με τις δυνητικά καταστροφικές συνέπειες μιας τέτοιας ένοπλης σύγκρουσης μεταξύ των δύο μεγαλύτερων πυρηνικών δυνάμεων στον κόσμο".

Το πρόσχημα για το σχέδιο επίθεσης είναι η υπεράσπιση των νέων μελών του ΝΑΤΟ ανάμεσα στις χώρες της Βαλτικής, τα οποία όλως τυχαίως σχηματίζουν έναν κλοιό γύρω από τη Ρωσία. Οι χώρες αυτές είναι η Λετονία, η Λιθουανία και η Εσθονία. Στα τηλεγραφήματα υποδεικνύεται ότι "το σχέδιο που ήδη υπάρχει για την άμυνα της Πολωνίας θα πρέπει να επεκταθεί". Και είναι χαρακτηριστικό ότι, αντίθετα με τις επιδιώξεις των ΗΠΑ, οι οποίες εκδηλώθηκαν μέσω του σχεδίου της αντιπυραυλικής ασπίδας επί προεδρίας Μπους, οι Ρώσοι δεν ανέπτυξαν κανένα σχέδιο για ενίσχυση της αντιπυραυλικής τους άμυνας από επιθέσεις που τυχόν θα γίνουν από πολωνικό έδαφος ή από αλλού.
Σε τηλεγράφημα με ημερομηνία Οκτωβρίου του 2009, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, Άιβο Ντάαλντερ, αναφέρει ότι τόσο η Χίλαρι Κλίντον όσο και ο Πρόεδρος Ομπάμα εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην ανάπτυξη του στρατιωτικού αυτού σχεδίου κατά της Ρωσίας.
Ο Ντάαλντερ στο σημείωμά του προτείνει να μην διασαφηνιστεί εάν ή όχι η Ρωσία θα είναι πιθανός στόχος, αλλά αντ' αυτού να υιοθετηθεί ένα "γενικό σχέδιο" το οποίο θα προβλέπει τη μετακίνηση στρατευμάτων στις χώρες της Βαλτικής, ενώ δεν αναφέρει εναντίον ποιών θα πορευθούν αυτά τα στρατεύματα - σε περίπτωση που το περιεχόμενο του εγγράφου διαρρεύσει - ώστε να μην προκληθούν προβλήματα με τη Μόσχα.
Δεν είναι να απορεί κανείς, επομένως, για το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ, Ρογκόζιν, έκανε την εξής δήλωση:
"Αν πρόκειται να βγει κανείς για κυνήγι λαγών, τι τον χρειάζεται τον εξοπλισμό για κυνήγι αρκούδας";
Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Νόμπελ Ειρήνης στην ΕΕ και πράσινα άλογα




Όχι στους αεροψεκασμούς – να κλείσουν οι αγγλικές βάσεις του θανάτου


Οι αεροψεκασμοί δεν είναι φοβία ορισμένων . Οι αεροψεκασμοί είναι μια πραγματικότητα που περιλαμβάνεται στην μεγάλη απάτη του θερμοκηπίου που προετοιμάζει μια παγκόσμια τυραννία. Στο τόπο μας για τους αεροψεκασμούς ευθύνονται οι αγγλικές βάσεις υπό την ανοχή των κυβερνήσεων και των κομμάτων του συστήματος. Οι βάσεις των άγγλων εκτός του ότι είναι κατακτητικές και καταπατούν της γη μας , σκορπούν και το θάνατο , για αυτό επιβάλλεται να κλείσουν και να καταργηθούν .

Η κομματοκρατική δικτατορία πρέπει επίσης να καταργηθεί και η εξουσία να περάσει στο λαό . Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ , ενώνει τη φωνή του με όλους τους αφυπνισμένους πολίτες ενάντια στη καταστροφή της ζωής και στην τυραννία. 
Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ Η ΜΟΝΣΑΝΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ!


ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ



ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!! το νέο βίντεο του ΕΟΕ η συνέχεια του ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ Ν1 και Ν2 και του ΞΥΠΝΑ !!! μετά από 1,5 χρόνο !!! Ένα βίντεο που σπάει καρδίες και θα σε βάλει να σκεφτείς τι είσαι... ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ... ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΝΑΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΩ Ο ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΔΩ http://www.youtube.com/watch?v=69T3D-j7Yv0 Πρόδρομος Κοφσανίδης Υπεύθυνος Λειτουργίας Α' ΕΟΕ (www.eoellas.org)


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_1976.html#ixzz29aDYVyyv

«Σπόροι της Καταστροφής»: Η Κρυφή Ατζέντα της Γενετικής





Συγκλονιστικά στοιχεία από το βιβλίο του F. William Engdahl 
για τα Γενετικώς Μεταλλαγμένα Τρόφιμα 

της Αλίκης Στεφάνου

Τα τελευταία 3-4 χρόνια έχει υπάρξει ένας αριθμός βιβλίων, εγγράφων και άρθρων που αφορούν στους κινδύνους των Γενετικώς Τροποποιημένων Σπόρων ( Γ.Τ.Σ ).
Στην πλειοψηφία τους εστιάζουν στις ζημιογόνες επιδράσεις στην υγεία και στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
Σχεδόν κανένα όμως δεν αναφέρεται στις γεωπολιτικές επιπτώσεις των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και ιδιαίτερα στη δημιουργία αυτών των σπόρων σαν όπλο μαζικής καταστροφής. 

Ο συγγραφέας τεκμηριώνει με μεγάλη προσοχή το πώς τα «πνευματικά ιδρύματα» της «ευγονικής» και ο μαζικός αποδεκατισμός των ‘αηδιαστικών’, ‘έγχρωμων’ και ‘αναλώσιμων’ φυλών, στην πραγματικότητα πρωτο -ιδρύθηκαν και πήραν και νομική έγκριση στις ΗΠΑ.
Η έρευνα της ‘ευγονικής’ χρηματοδοτήθηκε από τους Rockefellers και άλλες προνομιούχες οικογένειες και για πρώτη φορά δοκιμάστηκαν στους Εβραίους κατά τη διάρκεια της Ναζιστικής Γερμανίας. 

Είναι καθαρά θέμα τύχης οτι τα φτωχότερα έθνη του κόσμου συμβαίνει να είναι προικισμένα με φυσικούς πόρους. Αυτές οι περιοχές έχουν όμως και πληθυσμιακή ανάπτυξη.
Ο φόβος των Ευρωπαϊκών οικογενειών οι οποίες διοικούν και οι οποίες αναπτύσσονται και ενοποιούνται με οικονομική και στρατιωτική δύναμη από τις ΗΠΑ, ήταν πως: αν τα φτωχά έθνη κατάφερναν να αναπτυχθούν, οι εγκαταλελειμμένοι φυσικοί πόροι και ιδιαίτερα το πετρέλαιο, το αέριο τα ορυκτά και τα μέταλλα, θα γινόταν δυσεύρετα για τον ‘Λευκό’ πληθυσμό.
Αυτή η περίπτωση ήταν απαράδεκτη για την κυρίαρχη αφρόκρεμα. 

Η κεντρική ερώτηση που κυριάρχησε στα μυαλά της διοικούσας κλίκας ήταν, η μείωση του πληθυσμού σε χώρες με φυσικούς πόρους αλλά, η ερώτηση ήταν πώς να εφαρμόσουν έναν μαζικό αποδεκατισμό σε όλο τον κόσμο χωρίς όμως να δημιουργηθούν υποψίες και να φανεί σα να ‘ήταν γραφτό να συμβεί’.

Όταν το 1972 τα αποθέματα πετρελαίου στις ΗΠΑ έφτασαν στο αποκορύφωμά τους και έγιναν δίκτυο εισαγωγής πετρελαίου, η κατάσταση έγινε ανησυχητική και η ‘ατζέντα’ πήρε τον πρώτο ρόλο.

Ο Κίσινγκερ, στενός συνεργάτης του Nixon, ο οποίος γαλουχήθηκε από τους Rockefeller, κατάρτισε το επονομαζόμενο: Σημείωμα Μελέτης Εθνικής Ασφάλειας ( National Security Study Memo ), στο οποίο επεξεργάστηκε λεπτομερώς το σχέδιό του για την πληθυσμιακή μείωση.
Σε αυτό το σημείωμα στοχοποιεί συγκεκριμένα 13 χώρες: Μπάγκλα- Ντες, Βραζιλία, Κολομβία, Αίγυπτο, Αιθιοπία, Ινδία, Ινδονησία, Νιγηρία, Πακιστάν, Τουρκία, Ταϊλάνδη και Φιλιππίνες.
Το όπλο που θα χρησιμοποιούταν ήταν η τροφή. Ακόμη και αν υπήρχε λιμός η τροφή θα χρησιμοποιούταν για να επηρεάσει τη μείωση του πληθυσμού.

Υπάρχει η εξής ηχογραφημένη δήλωση του Κίσινγκερ:
«Έχοντας τον έλεγχο του πετρελαίου, ελέγχεις τα έθνη. Έχοντας τον έλεγχο της τροφής, ελέγχεις τους ανθρώπους»
Είναι απορίας άξιο το: πώς μια μικρή ομάδα ανθρώπων κατόρθωσε να μετουσιώσει το σκεπτικό: ελέγχοντας την τροφή, ελέγχεις τους ανθρώπους, σε επιχειρηματική δράση σε πολύ σύντομο διάστημα.
Οι Rockefellers έδειξαν το δρόμο στην Αμερικάνικη Αγροτική Πολιτική, χρησιμοποιώντας τα ισχυρά τους αφορολόγητα ιδρύματα παγκοσμίως στο να εκπαιδεύσουν έναν στρατό από λαμπρούς νέους επιστήμονες, στο μέχρι τώρα άγνωστο πεδίο της μικροβιολογίας. 

Είναι εξακριβωμένος ο τρόπος με τον οποίο, το πεδίο της ‘ευγονικής’ μετονομάστηκε σε ‘γενετική’, ώστε να γίνει πιο αποδεκτό και επίσης να κρύψει τον πραγματικό σκοπό ύπαρξής του. Μέσα από στρατηγικές ρυθμίσεις και τη βοήθεια χημικών, οι οργανισμοί τροφής και σπόρων, υποστηρίχτηκαν από πρόσωπα που δούλευαν σε τμήματα-κλειδιά της Αμερικάνικης κυβέρνησης. Δημιουργήθηκαν μεγαθήρια, τα οποία μπορούσαν να προωθήσουν ρυθμιστικές διατάξεις σε όλες σχεδόν τις χώρες.

Αυτοί οι σπόροι της καταστροφής με τις προσεκτικά κατασκευασμένες ρυθμιστικές διατάξεις για να ‘προστατεύσουν το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγειά’, εμφανίστηκαν το 1920. Μόνο 5 αγροτικοί οργανισμοί ( οι: Cargill, Bunge, Archer Daniels, et al ) – όλοι με έδρα την Αμερική – ελέγχουν το παγκόσμιο εμπόριο σιτηρών και μόνο 5 οργανισμοί ελέγχουν το παγκόσμιο εμπόριο σπόρων. Οι, Monsanto, Syngenta, Bayer, Dupont, Dow Chemicals, ελέγχουν τους Γενετικά Τροποποιημένους Σπόρους. Και ενώ αυτά τα παντοδύναμα ολιγοπώλια οργανώθηκαν, νόμοι που υπήρχαν κατά των μονοπωλίων αλλοιώθηκαν ώστε να εξαιρεθούν οι συγκεκριμένες εταιρίες.

Το πανεπιστήμιο εθνικής άμυνας του πενταγώνου ( Pentagon’s National Defense University ), την παραμονή του πολέμου στο Ιράκ το 2003 εξέδωσε έγγραφο δηλώνοντας:
‘Οι αγροτικές επιχειρήσεις είναι για τις ΗΠΑ ότι είναι το πετρέλαιο για τη Μέση Ανατολή’.
Οι αγροτικές επιχειρήσεις είχαν γίνει ένα στρατηγικό όπλο για το οπλοστάσιο της μοναδικής υπερδύναμης. 
Η «Πράσινη Επανάσταση» ήταν μέρος της ατζέντας του Rockefeller. Σκοπός του ήταν να καταστρέψει τις ποικιλίες των σπόρων και να πιέσει τις αγροκαλλιέργειες που βασιζόταν στο πετρέλαιο και το αέριο και στις οποίες είχε βασικά συμφέροντα. Η καταστροφή της ποικιλίας των σπόρων και η εξάρτηση από τα μονοπωλιακά υβρίδια, ήταν το πρώτο βήμα για τον έλεγχο των τροφών. 

Είναι αλήθεια οτι αρχικά οι τεχνολογίες της Πράσινης Επανάστασης οδήγησαν σε μια έκρηξη παραγωγικότητας στα αγροκτήματα αλλά με κόστος την καταστροφή καλλιεργήσιμης γης, της βιοποικιλότητας, τον δηλητηριασμό του υδροφόρου ορίζοντα και άσχημες συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. 

Αυτή ήταν η πραγματική ατζέντα των υποστηρικτών της Πράσινης Επανάστασης.
Η πραγματική ώθηση ήρθε με την τεχνολογική δυνατότητα ‘ένωσης γονιδίου και εισαγωγής συγκεκριμένων χαρακτηριστικών σε μη συναφή μεταξύ τους είδη’. Οι μορφές ζωής μπορούσαν να τροποποιηθούν. Μέχρι το 1979 όμως η κυβέρνηση της Αμερικής αρνούταν να χορηγήσει πατέντα για μορφή ζωής. Αυτό άλλαξε με την έγκριση του Ανώτερου Δικαστηρίου της Αμερικής. Για να εξασφαλίσουν οτι ο κόσμος θα παραδιδόταν στο μονοπωλιακό καθεστώς των οργανισμών σπόρων, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου ‘συμμαζεύτηκε’. Το πώς διεξήγαγε τις συναλλαγές, δεν αφορούσε κανέναν. 

Ο σκοπός των εταιριών των Monsanto, Dow, Dupont με τη στήριξη φυσικά της κυβέρνησης ήταν, να λανσάρουν τους Γενετικά Τροποποιημένους σπόρους σε κάθε γωνιά της γης, με προτεραιότητα τις απροστάτευτες ....Αφρικανικές και αναπτυσσόμενες χώρες.
Υπήρχε η υποψία οτι τα μεταλλαγμένα προϊόντα μπορούσαν να απειλήσουν την υγεία ανθρώπων, ζώων και το περιβάλλον, παρόλα αυτά όμως, προσπάθειες που έγιναν από ανεξάρτητους φορείς για την αξιολόγηση της βιο-ασφάλειας διεκόπησαν. Επιστήμονες με αξιόλογες σπουδές διασύρθηκαν. Επιστημονικό προσωπικό εξαναγκάστηκε σε σιωπή ή αναγκάστηκε να αλλάξει ‘γραμμή’ και να υποστηρίξει την ατζέντα του Rockefeller για τον έλεγχο των τροφών και το μαζικό αποδεκατισμό.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που αποδεικνύει την επικινδυνότητα των γενετικά τροποποιημένων σπόρων, είναι αυτό του Γερμανού αγρότη Gottfried Glockner και η εμπειρία που είχε χρησιμοποιώντας μεταλλαγμένο καλαμπόκι. Ο Glockner φύτεψε το στοιχείο Bt176 της εταιρίας Syngenta ουσιαστικά ως τροφή για τις αγελάδες του. Όντας επιστήμονας, ξεκίνησε με 10% μεταλλαγμένης τροφής και σταδιακά αύξησε την αναλογία σημειώνοντας προσεκτικά την παραγωγή γάλακτος και τυχόν παρενέργειες. Τίποτε ιδιαίτερο δεν έγινε τα πρώτα 3 χρόνια αλλά, όταν αύξησε την αναλογία της μεταλλαγμένης τροφής στο 100% παρουσιάστηκε στα ζώα του έντονη διάρροια, τα κόπρανά τους ήταν κολλώδη και λευκά και το γάλα τους περιείχε αίμα!. Τελικά και οι 70 αγελάδες του ψόφησαν.

Η καθηγήτρια Angelika Hilbeck του Ελβετικού Ομοσπονδιακού Ιδρύματος Τεχνολογίας βρήκε ότι, τα δείγματα του μεταλλαγμένου καλαμποκιού Bt 176 περιείχαν τοξίνες Bt σε ενεργή μορφή και εξαιρετικά σταθερές. Οι αγελάδες ψόφησαν από υψηλή δόση τοξινών.

Πρέπει να προβληματιστούμε πολύ σοβαρά για την περίπτωση που η ανθρώπινες τροφές μολυνθούν σε ποσοστό 100%.

Το ότι στις ΗΠΑ εμφανίστηκαν μεταλλαγμένα προϊόντα χωρίς διακριτικές ετικέτες το 1993 και ότι το 70% των τροφίμων στα σούπερ μάρκετ περιέχουν Γενετικά Μεταλλαγμένους Οργανισμούς σε ποικίλες αναλογίες, θα πρέπει να χαρακτηριστεί:
« το μεγαλύτερο παγκόσμιο βιολογικό πείραμα στους ανθρώπους»

Ενώ σκοπός της αμερικανικής κυβέρνησης και των αγροτικών επιχειρήσεων είναι ο έλεγχος των τροφίμων ειδικά στον τρίτο κόσμο, είναι βέβαιο ότι οι αμερικανικοί και ευρωπαίοι πολίτες είναι επίσης στόχος της μεγάλης ατζέντας. Και υπάρχουν περισσότερα θανατηφόρα όπλα στο οπλοστάσιο: Οι ‘σπόροι εξολοθρευτών’, οι ‘σπόροι προδοτών’, και η δυνατότητα να καταστραφούν οι μικροί ανεξάρτητοι αγρότες σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.Υπάρχουν ισχυρά στοιχεία για τους σπόρους της τελικής καταστροφής και του παντελούς αποδεκατισμού των παγκόσμιων πολιτισμών.
ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ

Οι παραπάνω πληροφορίες δίνουν απάντηση στο ξαφνικό φαινόμενο του αφανισμού εκατομμυρίων μελισσών κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει κανένα ‘μυστήριο’ γύρω από το θέμα. Όσο κι’αν έχουν προσπαθήσει αρκετοί Αμερικανοί επιστήμονες να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά αίτια του θανάτου των μελισσών, τα στοιχεία που έχουν αναδειχτεί μέσα από έρευνες είναι αναμφισβήτητα. Η τελευταία – και πιο γελοία – ανακοίνωση των Αμερικανών είναι η εξής:
«ο θάνατος των μελισσών έχει να κάνει με μια παλιότερη και λιγότερο γνωστή ασθένεια που ονομαζόταν ‘Ισραηλινός Ιός Οξείας Παράλυσης’»
Οι Αμερικανοί σε συνεργασία με τα Μ.Μ.Ε, έχουν δώσει στη δημοσιότητα άλλους τέσσερις ψευδείς λόγους στους οποίους οφείλεται ο αφανισμός των μελισσών.
  • 1. Το ακάρι Varroa
  • 2. Τα παράσιτα
  • 3. Η χρήση των κινητών τηλεφώνων
  • 4. Οι σπόροι ‘εξολοθρευτές’
Και οι τέσσερις φυσικά, έχουν σκοπό να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τον πραγματικό λόγο καθώς και τους πραγματικούς υπεύθυνους οι οποίοι είναι: Οι μεταλλαγμένοι σπόροι και οι εταιρίες οι οποίες τους παράγουν.

Δείτε ποια είναι η αλήθεια:
Οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι παράγονται και διανέμονται από τα ισχυρά συγκροτήματα επιχειρήσεων της Biotech. Αυτά τα συγκροτήματα χειρίζονται την κυβερνητική αγροτική πολιτική με σκοπό την κυριαρχία τους στη γεωργική βιομηχανία. Αμερικανικές επιχειρήσεις όπως η Monsanto, έχουν δημιουργήσει σπόρους που αναπαράγονται μόνο υπό ορισμένους όρους.

Η χρήση γενετικά τροποποιημένων οργανισμών οδηγεί στην ταυτόχρονη γενετική τροποποίηση της γύρης λουλουδιών. Όταν η γύρη των λουλουδιών τροποποιηθεί γενετικά, οι μέλισσες θα υποσιτιστούν και θα πεθάνουν λόγω της έλλειψης θρεπτικών ουσιών και της διακοπής της πεπτικής τους ικανότητας.

Έρευνες απέδειξαν ότι οι μέλισσες που λαμβάνουν γενετικά τροποποιημένη γύρη έχουν σοβαρά προβλήματα πέψης, τόσο σοβαρά που η ασθένεια είναι μοιραία.

Ο οικολογικός αντίκτυπος της μεταφοράς των γονιδίων και της αύξησης της ασυγκράτητης ασθένειας δεν έχει εξεταστεί πλήρως και οι επιχειρήσεις που προαναφέρθηκαν δεν εμφανίζουν τα στοιχεία που έχουν. Ο οικονομικός αντίκτυπος της κατάρρευσης των αποικιών των μελισσών θα δημιουργήσει πληθωρισμό, έλλειψη γεωργικών προϊόντων, και τελικά την κατάρρευση της γεωργίας.

Η περιβαλλοντική επίδραση της έλλειψης και της αυξανόμενης απαίτησης για πόρους, υπεράνω αμφιβολίας θα έχει τον χειρότερο αντίκτυπο στη μακροπρόθεσμη ασφάλεια τροφίμων μας. Η βιοποικιλότητα των μελισσών προκαλεί θετικές οικονομικές και οικολογικές συνέπειες. Οι αρνητικές όμως συνέπειες, δυστυχώς δεν έχουν γίνει ακόμη πλήρως κατανοητές.

Είναι εκτός από εξοργιστικός, πολύ εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο οι Αμερικανοί προκειμένου να καλύψουν τα εγκληματικά τους πειράματα πάνω στον άνθρωπο και τη φύση, επινοούν κατά καιρούς διάφορες ‘παλιές’ , ‘άγνωστες’ , ακόμη και ‘καινούριες’ ασθένειες. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο ιός του Έιτζ και ο ιός των πτηνών.

Είναι απορίας άξιο το, εάν ποτέ καταφέρει κάποιο αρμόδιο δικαστήριο να καταδικάσει τους υπεύθυνους για τα χιλιάδες εγκλήματα που διέπραξαν και συνεχίζουν να διαπράττουν κατά της ανθρωπότητας!

Αλίκη Στεφάνου
Δημοσιογράφος


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_2254.html#ixzz29aAZAkJ3